Etsin homoseksuaaliseen miestä pk seuraa

23.01.2018

Gay-hieronta

Comments Off on Etsin homoseksuaaliseen miestä pk seuraa


etsin homoseksuaaliseen miestä pk seuraa

..

: Etsin homoseksuaaliseen miestä pk seuraa

DEITTIHUONE HOT POJAT PICS GAY Seksiä oulussa sexsi homoseksuaaliseen treffit
SEKSITREFFIT TAMPERE XXXSEX HOMO 262
KEMIN KIRJADIVARI HOMO ISKURI Seksi foorumi gay siveysvyössä
TREFFIT VARATUILLE HOMO RYHMÄSEKSI VIDEOT Homo sexwork turku lingam hieronta

Satun olemaan sosiologi ja vihaan rasistista yleistämistä. Siis törkeää, horista yksinelävistä termillä "pariton". Ihan muillla keinoilla voi epätyydyttävissä parisuhteissa elävät mullikat netin epäeettiset yrittää nostattaa itseään ja alhaista itsetuntoaan, kuin esittämällä netissä, että sinkut olisi surkeita.

Kuule jokainen on mieluummin sinkku, kuin ainakaan mikään palkaton keittiöpiika tai lasten tekemiseen ketaranlevittäjä, mitä nykyisiin mammareihin vuotiaisiin suomalaismiehiin tulee. Ei tartte ostaa jonkun toisen mieliruokaa, eikä kuunnella valitusta, eikä tehdä kompromisseja. En koskaan tule ottamaan miestä, jollen ole ihan varma, että tyyppi olisi niin rehti ja reilu ja mun kanssa samalla tasolla älyllisesti ja etiikalta ja muutenkin, että ihan selviönä voisin sitten elää yhden ja saman kanssa koko elämäni avioero ei kuulu mun arvomaailmaan , ja sellainen onni olisi epätodennäköistä, että tavata oikeesti joku fiksu mies, koska hyviä miehiä ei kasva puussa ja en ole mikään nettipelle tai tyhmä, eli en halua sellaisia, jotka on "pirkkatuotteita" kuten joku rumilus naismainen rahan ihannoija lehdessä taannoin köyhimöitä, joille ainoa arvo on raha tai ulkonäkö.

Mitä sä siinä haukut, jos joku on puhunut lehdessä tunteistaan? Tollasilla haukkujilla ei ole munaa minkäänlaisten tavallisten ihmisten ymmärtämiseen eettisesti, jotka tollasia aloituksia näillä nimettömillä palstoilla laatii. Ihmeellistä, että missä niitä sinkkuja riittää, jotka tuntevat itsensä luuseriksi.

Itse ainakin koen lähinnä ylpeyttä, kun tajuan, että olen elämässäni välttänyt ihan täydellisen parisuhdehelvetin, kun en mennyt naimisiin yhdenkin mammarimiehen kanssa, joka jo seurustellessa ulisi, että vaikka oli kolme kertaa parempituloinen kuin minä, niin että hän joutuu joskus ostamaan mulle pihvin. Sen äiti toi sille aikamiehelle perunatkin, eikä saanut kotonaan koskaan katsoa mitään muuta, kuin miesväen määräämää ohjelmaa telkkaristakaan, ugh.

Jos olisin sellaisen kanssa naimisiin mennyt ja vain sosiaalistauksesta, olisin varmaan tänä päivänä itsemurhaa hautova mielenterveyslääkkeiden syöjä ja suoraan hellan ja nyrkin välissä. Ja moni muukin elämässäni tapailemani mies: Ne puhuu jostakin omaisuudesta ja vaatteista ihan kuin akat ja sellaisten seurassa tulee lähinnä naiselle olo, että pitäisikö miestä jotenkin suojella, eikä kuten olisi, että asian tulisi olla toisinpäin.

Nimettömästi voin tän sanoa, mutta en ikinä nimellä, koska en koskaan haluaisi vahingoittaa yhtäkään ihmistä, jonka olen tuntenut, eikä muut ole vastuussa siitä, mitä minä nettiin kirjoitan. Nettikiusaaminen on säälitävintä maailmassa. Kyllähän sinun nimesi tiedetään sanomattakin. Nykyajan feminismin ja nihilismin yhteiskunta. Nykyajan miehet aivopestään vauva iästä asti toimimaan vastoin alkuperäistä luonnettaan, toisinaan emotionaalisia manipulointikeinoja käyttäen, yksi manipuloinnin välineistä on esimerkiksi media ja miesten syyttely lähes kaikista ongelmista, toisinaan niistäkin joihin mies ei todellisuudessa ole syyllinen.

Monet miehet luulevat että esimerkiksi matala empatiakyky on epäluonnollista, todellisuudessa se on täysin luonnollista. Tavoitteena tässä on tehdä miehistä tottelevaisia kuin robotit ja lammastakin kiltimpiä "sivistykseen" vedoten.

Useimmat miehet ovat niin tyhmiä etteivät he koskaan tätä itse tajua. Veikkaat väärin, kyllä olen, vaikken tosin aio sulle tutkintotodistusta tulla esittelemään, amis. En voi sille mitään, että nettikulttuuriin perehtyneet käyttävät nettiä epäeettisesti. Sosiologia kyllä tietää tosin senkin, että nettikiusaajat on todella pieni ihmisryhmä.

En tiedä kenen tai minkä tekstiin tuo kommentti oli, mutta täällä ei kyllä tasan tarkkaan kuulu kenenkään nimeä tietää!

Minä ainakaan en missään määrin tahdo profilloutua tällaisen palstan vakkarikirjoittajaporukan "tyyliseksi" osa palstoille kirjoittsvista on tekstien perusteella oikeasti sairaita! Usko tai älä, mutta oikeasti inhottaa se pinnallinen yleistäminen, mitä tää Suomi24 harjoittaa, mistä tahansa aiheesta. Ja kauhean outoa on ulkonäköperustainen luulo, että muka ulkonäöstä riippuisi, onko kumppania vaiko ei. Ja osan Suomikirjoittajista nettikiusaaminen näkyy oikeasti olevan aika törkeällä tasolla, kun ne selkeästi ottaa viitteitä joistakin sosiaalisista medioista muka vaikkapa naisten kevytkenkäisiksi syyttelemiseensä ja muuhun lokaamiseen, säälittävää.

Sillon tuntee tai ainaki pitäs tuntea, ittensä kahta enemmän luuseriksi, hylkiöksi tai jämäksi jos mies laiminlyö pahastikki. Ja ku naiset ja miehet ei useinkaan käy samalla kanavalla. Ällös heittäydy epätoivoseksi ootellessa; sitten ei varmasti naista löydy. Moni kokee olevansa yksinäinen parisuhteessakin. Googlatkaapa sellainen kuin Alkuajatus, siitä löytyy uutta näkökulmaa elämän asioihin.

Itsekki olen 33v mies enkäole koskkaan seurustellu. Yhdenyönjuttui on jonkinverran ollu. Mut itestänise se kiinne on en ole oikee uskaltanu sen pisemmäl ryhtyy. Itse käyn paikkakuntani mielenterveystoimistossa psykiatrian klinikka terapiassa paniikkihäiriön vuoksi. Suurin osa siellä käyvistä on ihmisiä, joista ei edes aavistaisi, että he siellä käyvät.

Mitään leimautumisen pelkoa ei siis ole. Voisi tehdä hyvää useille tämänkin ketjun kirjoittajille. Saisivat itseluottamusta, ja alkaisi aurinko paistaa "risukasaankin". Niihin useat naiset kiinnittävät huomiota. Jos käytätte alkoholia, niin kohtuudella. Monet naiset ja miehet eivät pidä myöskään tupakoinnista. Siis vakavaa suhdetta etsivistä. Monikohan teistä on ottanut yhteyttä esim. Älkää vastatko vain parhaimman näköisille. Joukosta voi löytyä myös todellinen kultajyvä.

Tunnen erään, hän oikeasti ansaitsisi löytää rakkauden. Olen pian 3 vuotta sinkkuna vaikka aiempia olivat parisuhteita, mutta kumppanillani lopullisen todellakin valinnut eri tien. Hyväksyin tilanteen ja päästin menemään koska en näe tulevaisuutta muuta enää.

Tunnen kyllä silloin tällöin yksinäisyyttä, mutta en koe sitä. Siis en ole ihan hetero nainen, mutta seurustelin ollut miehen kanssa. En sitä vihaa miehiä vaikka miehet on minulle aivan kaverillista. Tällä hetkellä tyytyväinen sinkkuteeni: Jää nähtäväksi tulevaisuudessa ,että mitä voisi tapahtua. Hengailen melko paljon yksin ja myös muualla mennä vaikka leffaan kun en pettynyt lainkaan. Kutenkin selvästi , että olen jo syrjääntynyt ihmisistä kun eivät koskaan pyytänyt minulta. Kokeilin ja yritin ,että aivan turhaan jatkaa kuin en kuuluisi enää joukkoon.

En todella osaa sanoa miksi olemaan sinkku ja yksinäinen. Minusta kai ,että ihmiset on erilaisia kun kiinnostaako tai ei tai etteikö kelpaisi enää. En siis ole harmistunut ,että olen sinkkuna olemaan mutta kavereita pitää kyllä edelleen sekä ehkä jonakin päivänä tulee joku vastaan. Tottakai ,että joskus ihminen haluaa olla sinkku niin saa rauhassa tai mitä haluaa tehdä: Yksinäisyyteen voisi lieventää vaikka mennä harrastukseen,lenkillä tai ihmisten ilmoilla.

Ettei kukaan hakemaan sinua kotoa vain pitäisi lähteä toimintaan. Erosin itse jo 4 kerta ,mutta päätin niin tauolla ilman suhteita toistaiseksi. Aina mies jää yksinäisemmäksi kuin nainen olipa hän poikamies, leskimies, tai eronnut.

Kukaan ei kutsu kylään, jos itse ei itseään tarjoa ja minähän en tarjoudu. Sitten sulla ei ole niitä kyttääviä tuttaviakaan. Arvaa onko niistä aikamoinen riesa, tulevat milloin sattuuja aina pahimpaan aikaan. Tarkistin juuri oman ikäryhmäni ikäjakauman: Mitähän sitä tekisi 20 vuotta? Jos haluan parisuhteen ennen viidenkympin rajaa, täytyy taistella niska limassa toisia miehiä vastaan. Parikymppisenä pojankloppina se olis tuntunut jotenkin kornilta alkaa jonkun mummon kanssa kotia leikkimään.

Ne naiset jotka ovat realistisia kumppaneita yli viiskymppiselle miehelle ovat usein sellaisia että heitä ei todellakaan itse halua. Mutta tämän mukaan pääkaupunkiseudulla on enemmän naisia ikäluokassani: Jos ei pääkaupunkiseudulta lohkea niin sitten Ranskaan. Onhan siinä melkoinen ero sukupuolten välillä. Mistähän löytyisi samat luvut pk-seudun osalta? Mikähän siinä on, että naiset ovat noin paljon miehiä kovempia siirtymään isoihin kaupunkeihin ja kasvukeskuksiin?

Yliopistot ovat isoissa kaupungeissa, amkeja löytyy vähän pienemmistäkin, mutta aika monen on kotipaikkakunnaltaan lähdettävä päästäkseen opiskelemaan. Ja kun katsoo avointen työpaikkojen määriä mol. Tietenkään kaikki paikat eivät edes tule näkyviin mollin sivuille mutta kyllä tarjonnasta jotain voi päätellä.

Olen itse nyt toista vuotta hakenut koulutustani vastaavaa työtä eräästä pikkukaupungista päästäkseni muuttamaan pois Helsingistä, mutta eipä löydy. Olisin valmis jopa tyytymään nykyistä pienempään palkkaan, koska vastaavasti asumiskustannuksetkin pienenisivät, mutta kun töitä ei ole niin niitä ei ole. Mielummin ruman juopon kanss akun kunnon miehen kanssa. En usko että koskaan seurustelen. Ikää jo 32 ja eiole naiset halunneet tutustua joten ei halua sitten myöhemminkään..

Alotteita olen tehnyt aika paljon ja asiallinen olen aina ollut. Olen kai sitten maailman surkein ja rumin mies. Miksi sinkkumiehiä haukutaan reppana luusereiksi kun taas sinkkunaiset ovat muodikkaita ja meneviä "citysinkkuja"? Onko tämä sitä "tasa-arvoa"? Ei tarvitse mennä kuin lähi pubiin, josta löytyy varmasti joku "pelimies" joka tyydyttää tarpeet.

Normaalin näköisellä sinkkumiehellä ei taas ole muuta mahdollisuutta saada läheisyttä, kuin hankkia maksullinen nainen tai tyytyä olemaan ilman. Ei se normaalin näköinen naissinkku voi löytää normaaleja miessinkkuja jos ne miessinkut istuvat iltansa kirjoittelemassa tälle palstalle. Ehkä kun toipuu ja pääsee balanssiin, voi viedä aikaa. He has no responsibilities except to himself and the governing laws with which he must abide to.

He doesnt have to spend his money on children nothing wrong with that in my opinion, but Im just giving facts. He doesnt have to shell out money for Valentines day, Womens Day, kids birthdays, clothes , and school or tutition. He doesnt have to buy fancy cars or large houses if he doesnt want to because well he isnt socicaly obligated to by any force or factor. Yes he can spend money on cars, guns, books, vacations, video games, computers and other things.

But he isnt giving back to the system that the powers that be would want him to give back. He could give so much more back to the economy if he were to ahve children in particular. Thus he spends more money on things in this world.

He is forced to work harder and harder to provide more and more. Now Im not saying this si a bad thing. I think a man, if he is the leader of his house should understand this when he is going to be a leader. But to society in general, if your 40 and unmarried your worse than a welfare recipient. You are not giving back to the machine or the system. Or better yet you are not giving all you potentionaly can to the system by not spending money on stuff you dont need all the time.

A splurge here and there is not gonna make up for the money you could be giving to society with being forced to support a family or even a wife with. This is s threat to the system because although you could get married later on in life and also have kids, and this would still be acceptable, you are not as likely to.

You basically at this point see a lot of the games women, men , the system in general tries to get you into. You are becoming your own person and you are starting to see tings and reality that others cannot for a lack of time or for just unconsciciously going along with the systems plan.

How they lay out how your life goes. Lets not even get into child support , alamony and other unfair laws tipped in the womans favor that help support society out and continue to function. Why do you think society is trying to push more men whoa re single in their 40's to marry women. Finally remember if your 40, unmarried and no kids, you cant relate to the majority of your male coworkers and peers who are.

You cant understand the strains of having kids and a wife to answer to night after night. You cant talk about the good and bad things with having a wife and kids to one who is without kids or a wife. You arent part of the social or sub culture programa dn thus you are unintentionally treated like a outcast. The same can be said about women in thier 40's unmarried without children as well. Except for the fact that they usually spend a lot of money on stuff they dont need; or trying to lok good or stay young.

So society isnt as rough on them in the pressure factor. Sure they try to encourage these women to get married also. At the very least they can still get her to convince the guy to buy a new car evey 6 years or diamond jewlery on special women holidays. Hell if she gets a fertilized egg, she can still create children as well. Hence her supporting society with more money. Only the over 40 male is a serious potentional threat to the machine. Thus a illusion and lie is created in the WEST to show and protray men over 40 as losers.

Se tuosta yllä kyllä tulee esiin miten keskeisellä sijalla rahan käyttö ja taloutensa ja toimentulonsa turvaaminen jenkeissä on, ja se on sitä myös naisille ja jo hyvinkin varhaisesta teini-iästä. Jenkeisssä valtatrendinä on se, että jo hyvin nuoresta teinistä tytöt pyrkivät saamaan miehen jonka kanssa perheen perustavat ja taloutensa turvaavat, ja nämä suhtautuvat tähän asiaan paljon vakavamminkin. Jenkeissä naisilla on siis jo ihan nuoresta myös paljon realistisempi käsityskin omista mahdollisuuksistaan miesten suhteen, ja siksikin sitä miestä itselleen haetaan tosissaan jo ihan nuoresta, ei siellä nuoret naiset ollenkaan samalla tavalla elä prinsessaunelmissaan tai bailaa bileissä ympäriinsä paneskellen eri miesten kanssa teini-elämää viettäen kolmkymppiseksi asti niinkuin meillä.

Jenkeissä kun se toimeentulo pitää enemmän itse hankkia, niin sksikin myös ammattilaisksi päätyviä naisia on siellä enemmän ja paljon paremmin saatavilla kuin mitä meillä. Tästä taasen seuraa se, että siellä miehet enemmän näiden ammattilaisnaisten palveluksia tottuvat käyttämään jos eivät naista parisuhteeseen saa tai eivät ole vielä saaneet. Eli jenkeissä ei niin paljon ole sellaisia totaalisesti ilman minkäänlaista naiskokemusta jääneitä ikisinkkumiehiä kuin mitä meillä erityisesti on ja on ainakin ollut.

Siis toisin kuin mitä meilläkin kyllä usein näkee sanottavan, niin ei meillä nimenomaan naisettomat miehet niitä ammattilaisnaistenkaan palveluksia paljon käyttämään ole tottuneet, ja siten kynnys niidenkin käyttämiseen on siis niinikään melkoinen.

Myös se kuuluisa menneiden aikojen peräkammarin poika on tyyppinä ja ylipäätänsä oloiltaan ollut aivan jotain muuta, kuin mitä nykyään jossain kaupungilta saamassaan yksiössä työttömänä sossun varassa yksinään elelevä mies.

Ei se elämä ihan yksin herkkua ole. Tarkotan keski-ikäisiä joilla ei ole enää "bestiksiä" eikä muita kavereita joita tavata päivittäin. Ihmisillä on tarve puhua ja kuunnella muita ihmisiä. Luulen että parisuhteet kaatuu toisen tai molempien osapuolien itsekkyyden ja pinnallisuuden takia.

Silloin on tosiaan parempi yksin kuin huonossa suhteessa. Yksin voi oppia elämään ja olla tyytyväinen mutta "kaksin kaunihimpi. Näin yli nelikymppisenä ja yli 20v yksin asuneena ja ikinä seurustelemattomana sitä on niin juurtunut tuohon sinkkuuteensa että sitä on alkanut ajattelemaan että näin sen on aina kuulunut mennäkin.

Sitä vaan se kumppaninetsintä on ihmisluonteeseen niin syvälle kirjattu että itsekin välillä miettii että millaistakohan se olisi seurustella jonkun kanssa mutta jotenkin sitä ajattelee että tuollaista elämää ei vain ole minua varten tarkoitettu ja toisaalta pari kertaa kun on ollut todellinen mahdollisuus suhteeseen niin en ole halunnut. Ei vain se nainen sytyttänyt.

Toisin kuin monet tällä palstalla, itse en ole koskaan nolostellut seurustelemattomuutta tai alkanut säveltämään satuja jostain ex-tyttöystävistä. Ympäristösi perheiden teini-käisten lasten suusta alat saada homoksi huutelua, ja tyypillisesti myös vaaralliseksi pedofiiliksi tai muuksi sairaaksi seksuaaliperverssiksi sinua epäillään, mielenvikaiseksi jo siksikin jos vielä ilman kavereitakin elät.

Kyllähän se toisen ihmisen läheisyys, vaikka ilman mitää seksijuttuja on todella hyväks psyykeelle. Pakko myöntää näin 37vuotiaana ja vain 2v elämstäni seurustelleena.. Ny 49 vuotiaana takana 7 parisudetta ja 14 naista. Yksinolo on tarkoitetu vain lääkkeeksi , , , 29 vuorokautta: Myös , , , Norsunnahkaisuus menettään tunnon: Sielulliseen pari - valinttaan: Terve itsetunto on elmänmittain kummppani , , , Huolla rakkauden energialla: Rakkaudettoman keho on jäykkä: Muista rakkautta ei tarvitse etsiä: Siirry - Kanksin energiaa Kaksi sydäntä: Kakki tapahtuu Meissä Meissä luodaan: Luottamalla elämmään voitamme - kaiki pelot - Sekä turvattomuuden tunteet: Lopeta se ruohon polttaminen!

Eihän tuossa sepustuksessa ollut järjen häivää. Vai niin , minä kohta kuuskympp. Siinä vaiheessa kun alkaa miettiä millainen nainen on vastustamaton, ei ole enää kyse ulkonäöstä. Sellainen nainen on vastustamaton, joka on päässyt ihosi alle. Ei siinä enää yhdellä korvata toista. Mä en oikein tajua tätä hommaa. Aina lähes samat tyypit valittaa tääl omaa huonommuuttaan ja surkeuttaan. Ja toi helkutin ATM-ruikutus. Ei kai tuntemattomat miehet tai naiset voi teist päältä tietää minkä tason ihmisenä ite itteeenne pidätte.

Pääasa et menette sielt kotoo johonki ees välillä. Muualle ku kouluun tai töihin jos niissä käytte. Baariinki voi mennä yksin. Tottakai se vaatii hirveesti rohkeutta, mut pääsee sieltä aina pois jossei löydä juttuseuraa toisest yksinäisen olosesta.

Tai liittykää vaik SPR: Muistakaa et kaikest pääsee aina pois jossei tykkää, mut kokeilkaa. Ja mitä teetteki ni puhukaa. Tunnustakaa alkuun et teiän on vaikee puhua, ettei ihmettele jos ootte hiljaa. Tuon sanominen on varmaa monille se pahin kompastukivi tutustumisesMut hei, mitä pahaa siit oikeesti voi seurata.

Ei mitää nykyist hetkee pahempaa. Nuorehkot naiset eivät kestä kovinkaan pitkään tylsää arkea ja sitä, että miehelläkin on vahvoja mielipiteitä. Miehen pitää olla monessa tapauksessa tosi pelle saadakseen naisen hyväksynnän aluksi, mutta sitten miehen pitäisi alkaa pikkuhiljaa annostelemaan realismia ja omia vastaanpanemattomia näkemyksiään sopivalla annostuksella, jottei nainen ala luulla itsestään liikoja ja lopulta hylkää.

Naisen kaverit ovat "neuvoineen" ja mielipiteineen usein kaiken pahan alku ;- eli kannattaa kuulostella, mitä sieltä suunnasta kantautuu. Naiset eivät ymmärrä kaikilta osin tunnelatauksen ryydittämää keskustelua, minkä takia asiasisältö hukkuu tai vääristyy aivan päälaelleen Itse oon väitän, että keskivertoa paljon paremman näkönen nuori mies 30v ja en ole koskaan seurustellun.

Se taas johtuu todennäköisesti ihan muista asioista kun ulkonäöstä koska naiset ovat kyllä usein kehuneet ulkonäköä esim. Se johtuu siitä, että olen köyhä ja kaikki jotka tuntee minut tai jos ei tunne niin joku kertoo niille esim.

Nykyihmiset ovat rahan perään, myös naiset. Se on väitän, että asia nro 1 kun suomalainen nainen etsii miestä, että on kivempi istua sen pyllyn kanssa hienon miehen hienossa bemarissa tai vaikka audissa kun tälläisen työttömän, mutta henkisesti rikkaan ihmisen kanssa joka osaa keskustella ja on emotionaalisempi kuin keskiverto suomalainen mies joka tajuaa asiat vain teknisesti vailla minkäänlaista tunneälyä.

Ja sitten naiset valittaa että "miehet on sikoja" kun ne itse valitsee miehikseen ja poikaystävikseen "hyvinmenestyviä" aineellisesti miehiä jotka kuitenkin lemppaavat nämä kun saavat vain paremman näköisen jostain, näin se menee, tiedän kyllä.

Seuraan asioita paljon sivusta ja nimenomaan sivusta, yksin. Mutta ne miehet jotka iskevät naiset ovat usein juuri niitä sikoja, heh. Tunneälykkäät, joskus myös ihan hyvännäköisetkin, hyvin käyttäytyvät miehet saavat olla yksin koska suomalainen nainen on ihan yhtä tunneälytön kuin suomalainen perusmieskin, samaa porukkaa, hyi ei vain kiinnostaisikaan, pitäkää toisenne ja erotkaa ja itkekää kun molemmat ovat omasta mielestään maailman ihanimpia ja ex kumppani on täysi sika!

Älä yleistä kaikkea 9. Monia naisia vaan pelottaa oikein hyvännäköinen mies aivan kuin miehiä poikkeuksellisen kaunis nainen. Onko sinulla muuten pitkät hiukset.

Monet naiset pitävät sellaisista, mutta useimmat eivät. Sellaiset, jotka baarissa kehuvat ulkonäköäsi, eivät varmaan edes etsi syvällisempää seuraa sillä hetkellä. Tuo on stereotypia, josta pitäisi päästä.

Juttele muutama sana naiselle, joka on yksin tai yhden naisystävänsä seurassa. Kysy onko hän varattu. Jos vastaus on tympeä, niin ainakin yritit. Ellei, kysy lähtisikö hän joskus kahville johonkin kahvilaan. Taustaasi sinun ei tarvitse hävetä, se ei ole sinun vikasi. Kun joku kehuu ulkonäköäsi, sano kiitos, mutta sano, että se on vain pintaa, ja että sisältäsi löytyy onneksi inhimillinen ja tutustumisesta kiinnostunut mies. Se myrkyttää sisintäsi vain. Kyllä miehellä pitää olla hyvä, pysyvä työ ja sen verran rahaa, että sen kanssa voi alkaa rakentamaan sitä perinteistä suomalaista keskiluokkahelvettiä: Ei kukaan nainen ole kiinnostunut yksinäisen n.

Kerrankin on asia joka ei ulkopuoliselle ihmiselle kuulu,miten kulutan rahani ja missä ja miten liikun. En ole kelvannut kenellekkään naiselle!?! Kukin saa elää omalla tavallaan ,kun naiset eivät ole kiinnostuneet lähestymään minua. Pelkäävät alkoholismia, katkeruutta, väkivaltaisuutta, epäsosiaalisuutta, avuttomuutta ynnä muita tavallisia miesten vikoja.

Minä ajattelen sen niin, että parisuhteen muodostumisen esteenä on ollut yhteisluokat alusta lähtien. Ei synny sitä erilaisuuden aiheuttamaa säkenöintiä, kun kumpikin osapuoli suhtautuu toiseen kuin veljeen ja sisareen , tai kaveriin, joiden kanssa on koko ikänsä ollut kaverisuhteessa.

Kun itse kävin kauan sitten koulua, oli kolmannelta luokalta asti tyttö- ja poikaluokat. Silloin tytöt kehittyivät naisellisiksi naisiksi ja pojat miehiksi ja kiinnostus toiseen sukupuoleen, joka oli vähän vieraskin, oli taattu ja avioliitot ilman esiaviollisia kokeiluja oli tavallisia. Nykyään vaan kaveerataan, eikä oikeasti tiedetä , miten sitä kaverisuhdetta muutettaisiin pysyväksi parisuhteeksi, ei ole sitä kahden navan vetoa, ja siksi ollaan vaan seksillä leikkiviä kavereita.

Tämä ongelma havaittiin jo silloin, kun Israelissa lapsikibbutseissa kaikki lapset asuivat saman katon alla ja olivat kavereita ja kuin sisaria ja veljiä keskenään, vetovoimaa ei syntynyt, ja siitä on tutkimuskin. Miksi sitä nyt siskon tai veljen kanssa avioituisi, kun ollaan kaikki kavereita. Ihmettelen ettei valtiovalta ole vieläkään herännyt tähän ongelmaan, vaan kaikki tasapäistetään ja pyritään tekemään samankaltaisiksi kaikessa. Eli syytä parisuhteen muodostumisen hankaluuteen ei pidä etsiä omasta syyllisyydestä vaan nykyisestä yleisestä kehityksestä.

Jos mies haluaa muuttaa tilannetta, voisi vaikka kokeilla kuntosalia, treenaamista, ja tanssikurssia Lippa korkeelle ja alemmuuskompleksit pois. Puku päälle ja tanssilavalle tanssimaan, kokemaan se kahden ihmisen läheisyys edes kahden tanssin ajaksi.

Ei minulla ole kokemusta muusta kuin sinkkuudesta. Yli 15 vuotta yksin, lasken siitä kun lopetin etsimisen. Ei edes lyhyitä suhteita. Eikä tähän mitään muutosta ole tulossa, mitä vanhemmaksi tulee sitä pienemmällä todennäköisyydellä. Lehden jutussa esiintyviä pidän tyhjän marisijoina. Turha tulla meikäläiselle valittamaan jos on pari vuotta ollut yksin.

Yksi asia joka minua mättää on se että monet parisuhteelliset ja perheelliset on hirveän sisäänlämpiäviä ja niin keskittyneitä omaan yksikköönsä etteivät edes halua sinkkuja ystäväpiiriinsä vaan kelpuuttavat vain muut pariskunnat ja perheet. Meillä ei esim ole juuri minkäänlaista "match making" -perinnettä ts esiteltäisiin tuttavapiirin sinkkuja toisilleen.

Muutenkin me ollaan ehkä keskimääräistä enemmän yksinäisiä susia ja uhrataan suurin osa energiastamme työlle jolloin sosiaaliseen elämään ei riitä tarpeeksi paukkuja. Olemme myös arkoja mikä näkyy mm siinä että kuljemme kadulla ja ostoskeskuksissa niin ettemme vahingossakaan katso toisia ihmisiä. Jopa baareissa ollaan tiiviisti omissa seurueissa eikä edes katsella muita. Miehissä olen havainnut paljon sellaista liika-herkkyyttä ja -loukkaantuvuutta että " jos ei tämä onnistu niin sitten saa olla" tai että "aina minut jätetään" ja "minua ei kukaan ikinä huoli" mikä johtaa katkeruuteen joka taas karkottaa kaikki naiset takuuvarmasti.

Itselle ainakin aluksi on ollut vaikeaa sopeutua sinkkuuteen kariutuneen suhteen jälkeen. Ei sitä kauaa kestä kunnes siihen tottuu! Välillä on mukava olla ihan täysin yksinkin. Omaa silloista sinkku-yksinäisyyttä lievitti kissa ja ystävät, sekä koulussa käynti. Toki en voi samaistua ihmisiin joilla on ollut pelkästään lyhyempiä suhteita. Itsellä on nyt toinen pidempi parisuhde meneillään ja tämä on vakavampi sekä vakaampi suhde kuin mitkään muut.

Edellisen suhteen kariuduttua mulla ei ollut mitään ongelmia sopeutua sinkkuuteen! Rakastin sitä että olin taas vapaa! Edellinen suhde oli pelkkää myrkkyä. Sain paskaa niskaan kokoajan. Pettämistä, väkivallalla uhkailua, haukkumista, solvaamista, valehtelua ja ynnä muuta paskaa. Kun ero tuli, niin itkin 5min, ellen sitäkään. Sitten yhtäkkiä tuli suuri innostus elämään ja kaikkeen! Nautin sinkkuudestani toden teolla ja sain sitä ihanaa omaa aikaa! Mieluimmin yksin, kuin jonkun feministi-lesboämmän kanssa.

Noita kääkköjä tuntuu riittävän jopa radion hartauksiinkin. Ihme paatosta koko viime vuoden ajan. Kylläpä sinulle se feministi-lesbo varmaan kelpaisi, jos se jostain mielenhäiriöstä sinulle levittäisi koipensa.

En ole homoseksuaalinen, toisin kuin sinä. Koita käsittää että kaikki eivät ole samanlaisia kuin sinä, joillakin ihmisillä on elämässään muutakin työtä kuin vain istua täällä palstalla karehtimassa toisia ihmisiä.

Pätkivän nettiyhteyden takia, näytti ensin siltä että vastauksesi oli osoitettu minulle ja siksi suutuin. Kyllä koen yksinäisyyttä sinkuudestani, mutta toisaalta koen että yksinäisyys on enimmäkseen siunaus. Totta kai ajoittain tulee ihan todella surulliseksi, kun ei voi mitään jakaa kumppanin kanssa eikä saa koskea ihmistä. Monelle miehelle käy niin että jos vaikka onkin ollut suhteessa nuorempana, niin ei enää uskalla lähestyä naisia suhteen kariuduttua.

Vähän niin kävi itsellekin. Pettymys oli niin suuri ja kokemus yksinjäämisestä niin raskas. No nyt jo helpottaa vuosien jälkeen ja ihan hyvä olla yksinkin. Tässä helpottaa introvertti luonne. Yhdenillan suhteiden peliä en osaa ollenkaan, enkä oikein edes halua sellaista. Se on kuitenkin täysin selvä asia että yksinelävät kuolevat nuorempina. Sekin voi olla tässä pskamaailmassa sitten aikanaan vain siunaus, mutta katsotaas nyt loppuun kuitenkin muista asioista mielekkyyttä hakien.

Mutta mikäli yksineläjä elää terveellisesti niin tuskin pitää tuo väite paikkaansa. Taitaa olla vain manipulointia tuollainen väite että yksineläjä muka kuolee muita nuorempana. Mutta toisaalta kuolla voi ihan mistä tahansa syystä jo pelkästä epäonnestakin esim. Ei ole aikaa potea yksinäisyyttä. Helpotus on jos edes silloin tällöin saa hetken nauttia omasta rauhasta ja ne on niitä parhaita hetkiä. Olen 24 vuotias nainen. Ihmiset haukkuvat kauniiksi ja olen ihan sosiaalinen.

Olin 3 vuotta sinkkuna, tämän kolmen vuoden aikana tapailin erilaisia jätkiä, joista suurin osa oli idiootteja tai olivat vaan seksin perässä. Oloni oli yksinäinen ja vitutti. Olin hyvin yksinäinen ja toivoin miestä elämääni. En tykkää olla sinkkuna. Toisaalta en myöskään halua olla parisuhteessa, jossa mies kohtelisi minua todella huonosti. Nyt olen parisuhteessa ollut jo puoli vuotta ja olen kyllä rakastunut.

Viihdyn ennemmin parisuhteessa kuin sinkkuna. En kaipaa takaisin sinkkuelämään. Toivon vielä jossain vaiheessa pääseväni naimisiin. Tunnen, että tarvitsen elämääni miehen joka auttaisi minua elämän asioissa, matkustelisi kanssani, tekisi ruokaa kanssani ja pitäisi huolen autostani jne.

Mies on kuin palapelin pala, joka kuuluu elämääni. Naiset tapailee yleensä idiootteja ja ja niitä seksin vonkaajia ja me kunnon miehet jäämme yksin. Vai niin, että holhoojaa olitkin sitten etsimässä ja nyt löysit. Rakkaus on "pirun" keksinnöistä ovelin. Sensijaan Todellinen Empatia on suuremmoinen asia. Kyseiset kaksi asiaa ovat täysin eri juttuja. Eräs ruma keski-ikäinen nainen, sinkku, kehuskeli kuinka hänellä on paljon ystäviä.

Yksin kuitenkin oli iltaa viettämässä. Kadehti toisten perheitä ja lääppi toisten miehiä ja poikia sanoen naisillensa että ei kai tämä sua haittaa. Yksinkertaistettu ajatusmalli , samaantapaan kun jos on varaton niin oletetaan että on rahaton.

Noinhan sen ei tarvitse olla. Parisuhde tuo kylkiäisen ja ennenkuin huomaat mikä se ihan oikeasti on voit olla rojut-torvessa ikuisessa pisussa. Olen sinkku ja yksinäinen. Olen hylätty yksin tähän pinnallisten naisten kansoittamaan maailmaan. Toisaalta olen sen verran ruma että ei ole muuta mahdollisuutta kuin olla sinkku.

Itse ajattelen, että voi olla suosiitu mies vaikka olisikin "ruma". Miehen komeus on pitkälti sosiaalisia taitoja eli toisin sanoen "pokaustaitoja". Mene sättiin, ei siellä naama näy ja juttu kavereita löytyy. Pitää osata kusettaa ja puhua paskaa, se se miehen tekee.

On ihmisiä, jotka nauttivat yksinäisyydestä. Kukaan ei sanonut, tee sitä tai tätä. Kolmekymppisenä ei tulisi jäädä yksin. Nykyään on Netti ja monet ovat löytäneet elämänkumppanin. Ennen kirjoitettiin ja niin sitä tehdään täälläkin. Ei ne kotoa tule hakemaan. On mentävä mukaan elämään. Suomalaisia miehiä vaivaa ujous. Ei kaikki naiset katso ulkonäköön vaan sydämeen. Rakastuin toiseen mieheeni kylmäna tammikuun päivänä, kun hän laittoi filtin mun jaloille autossa, että sääret eivät paleltuneet.

Kukaan ei ollut sitä ennen tehnyt. Olimme naimisissa hänen kuolemaansa asti. Oli suomalainen, totta kai. Taas kerran pitää toistaa tämä itsestäänselvyys että ei kukaan yksinäinen kuvittelekaan että heidät tultaisiin kotoa hakemaan. Kyllä katkeroitumista usein edeltää usean vuoden kokemus jatkuvista pettymyksistä ja unelmien romahtamisesta.

Ihmisillä on aina ollut tarve sortaa toinen toistaan. Nykyisin kun ei enää saa toista ainakaan julkisesti sortaa ihonvärin tms. Yhteiskunta, joka hylkää sinkkumiehen "epäonnistuneena" ei ansaitse minulta kunnioitusta tippaakaan. Olen itse nyttemmin parisuhteessa mutta sinkkuja "säälivät" perheelliset kuvottavat yhä.

Naiset ja miehet ovat tähän paskaan yhtä syyllisiä, ylläpitävät tilannetta "toteuttamalla" moderneja FUBAR sukupuoliroolejaan. Omalta kohdaltani en koe yksinäisyyttä millään tavoin ongelmaksi.

Itse asiassa olen varsin tyytyväinen siihen, että saan olla rauhassa. Naiset arvostavat miehiä, jotka arvostavat itseään ja elämäänsä. Ruikuttajat viestivät epätoivoisuudestaan ja elämättömästä elämästään: Kyllä se oma elämä pitää olla, itse en lähtisi toisen tyhjää elämää täyttämään, sillä minulla on muutakin elämää kuin parisuhde. Jos nainen ruikuttaa itselleen auton korjaajaa tai matkaseuraa, niin se se ei ole merkki epätoivosta.

Tämä se on sitä tasa-arvoa. Perinteiset luolaörkkien roolit on säilytettävä. Olemme mieheni kanssa varmaan lopettamassa suhteen ja olenkin jo muuttanut muualle asumaan. Tuntuu melkoisen yksinäiselle täytyy myöntää. Osasyynä tähän on tietysti outo ympäristö jossa ei ole tuttuja, kissa vain kaverina.

Kyllä sitä varmaan haluaa sitten löytää kunnon kumppanin, mutta valitettavasti intohimoa täytyy olla ja se on monesti riippuvainen ulkonäöllisistä seikoista ja tietysti toisen rakastamisesta.

Mielestäni pitää myös olla halu olla toisen kanssa lopun ikää ja pitää olla yhteisiä harrastuksia. En tiedä sivuutinko aihetta, mutta joo. Nyt sitten koitan sinnitellä. Onhan minulla työ, kämppä ja kissa sekä ystäviä km etäisyydellä. Onneksi netti on keksitty. D mutta on se vaan kiva ku voi arjen asiat jakaa jonkun kanssa ja on joku jonka kanssa katsoa telkkaria ja tehä muutenkin kaikkea.

Toivottavasti osaisin nauttia tästä tulevasta sinkkuudesta tai löydän jonkun kivan tyypin joskus. Kyllä se suurin syy yksinäisyyteen ulkonäön sijaan on just se itsesääli ja epävarmuus mikä näkyy kilometrin päähän. Jos nyt sen verran lentää juttu että saa naisen aidosti edes naurahtamaan, niin sitten ollaan jo askeleen päässä petihommista. Tärkeintä on olla itsevarma, olematta kuitenkaan itserakas. Mistään ei jauheta niin paljon kun yksinäisyydestä. Kohta yksinäiset alkaa vaivautua tosissaan.

Kaikkien pitäisi olla onnettomassa parisuhteessa. Eikö se nyt ole sama missä sitä kärsii vai onko " kaksin kärsien kaunihimpi". Yksin ei ainakaan saa mustaa silmää eikä tarvitse turvakotia. Kissa ja koira riittää kavereiksi ne on aina hyvällätuulella ja jumaloi emäntäänsä.

Paljon vakavampaa olisi olla suhteessa ja silti yksinäinen. Paljon mielummin sinkku ja yksin ja yksinäinen, jolloin voi opetella viihdyttämään itseään, hankkimaan harrastuksia, nauttimaan pienistä muista asioista ja oppia aidosti nauttimaan elämästä itselleen. Silloin voi olla aidosti onnellinen, ja osaa siten olla sellainen myös muissa kaikissa sosiaalisissa suhteissaan.

Minä ainakin olen onnellinen myös sinkkuna. Yksinäisyys silloin tällöin ei haittaa ollenkaan, ja siihen on opittu selviytymiskeinot. Oletko sinä oppinut selviytymään yksinäisyydestä parisuhteessa? Ei se seksi kelleen mielestäni kuulu. Mullakin on homoseksuaalisia fantasioita ja mulla on 5 dildoakin joita käytän tyydyttäessä itseäni. En tiedä onko mieltymys peppuseksiin ottavana osapuolena kuitenkaan kytköksiissä homoseksuaalisiin fantasioihin sillä olen saanut naiselta sormen peppuun ja nautin kovasti.

En katsele muita homoleffoja kuin niitä joissa miehet panevat toisiaan ja luulen että alistumisen tarpeeni pysytyisi tyydyttämään nainenkin joka antaisi dildoa peppuun.

Olen muutenkin alistuva mies jota alan piireissä kai kutsuttaisiin "subiksi" eli haluaisin saada piiskaakin mutta mua ei kiihota ajatus yhtään että piiskaa antaisi mies. Luulen että kiinnostus peppuseksiiin nimenomaan ottavana osapuolena on nimenomaan alistuvien heteromiesten juttu sillä lukemani mukaan homojen keskuudessa imeminen on suositumpaa.

Itse haen seuraa ukkomiehistä, jotka elävät heterosuhteessa. Ei voisi uskoa kuinka paljon ainakin pääkaupunkiseudulla ukkomiehet hakevat salaa seksiä miesten kanssa. Eikä uskoisi ennen kuin näkisi. Ja ovat kiimaisia ja kovana ;-. Varmaan kun muijalta ei saa ja miehet ovat aina valmiita, ja lähes poikkeuksetta "palauttavat palveluksen".

Aijaa, harmi etten ole moita kohdannut. Jokainen on vähän Se on sitten eri asia että kuka siirtyy ajatuksista käytäntöön Itse naimisissa onnellisesti ja silti miesten välinen kiinnostaa ja kiihottaa. Tämä tilanne ollut koko aikuisiän.

Mitään en silti ole tehnyt tässä miesasiassa. Mutta, jos vain löydän kiinnostavan ja mukavan miehen saatan siirtyä sanoista tekoihin Minä myös naimisissa onnellisesti naiseni kanssa.

Haaveilen kuitenkin siitä, että saisin kerran imeä miehen kalua. Imeä pitkään ja hartaasti Saat imeä jos haluat. Ei ole vielä kukaan miespuolinen ennen imenyt.

Heteromiestä ällöttää seksi toisen miehen kanssa. Heteronaista ällöttää seksi toisen naisen kanssa. Biseksuaalit miehet voivat haaveilla seksistä toisen miehen kanssa. Samoin biseksuaalit naiset seksistä toisen naisen kanssa. Homomiehet haaveilevat seksistä toisen miehen kanssa. Lesbonaiset haaveilevat seksistä toisen naisen kanssa. Monet homomiehet tuntevat erityistä vetoa heteromiehiin. Siksi monet homomiehet esim.

Monet homomiehet pitävät biseksuaalia miestä niinikään vetävämpänä kuin homoseksuaalia miestä. Siksi monet homomiehet esittäytyvät mielellään biseksuaaliksi. Aloittajan kysymyksen voisi siis uudelleenmuotoilla näin: Noh, selvitykset tästä vaihtelevat.

Kinseyn tilastot on nykyään puolueettomien tahojen toimesta todettu vääristäviksi, siis ei-heterojen määrää reilusti liioitteleviksi. Kuinka moni mies haaveilee seksistä naisen kanssa? Haaveilevatko jotkut miehet, siis tietty muut kuin itsestään selvät hetero- ja bissemiehet, seksistä naisen kanssa? Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kesällä päädyin sänkyyn yhden parhaimmista kavereistani, nuorehkon ukkomiehen kanssa.

Hän oli varmaan arvannut oman suuntautumiseni, vaikka asiasta ei ole ollut koskaan puhetta. Hän tosin keskeytti yhdynnän kerran huutamalla "mitä me oikein tehdään?

Tuntui vähän siltä kuin tuo kylmä ja tunteeton muija olisi ollut huoneessa itse läsnä. Jouduin eräänlaiseen psykologin ja lohduttajan rooliin, kun kaveri sai orgasmin miehen kanssa ja oli varmaan tietämättäänkin, ehkä alitajuisesti haaveillut minusta perhehelvettinsä keskellä. Minulla on fetissi miesten suuntaan, vaikka olen äijämies. Mutta paneminen ja pussailu miehen kanssa tuskin onnistuisi. Kaipa sitä ollaan bi. Koska haen miehestä ja naisesta aivan eri ominaisuuksia, niin olisiko tuo miehissä käynti minulle edes aviopetos?

Jos haen miehestä sellaista, mitä en voi naiselta saada, niin eihän nainen siinä mitään menetä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Etsin homoseksuaaliseen miestä pk seuraa Erityisen huolissaan Laasanen on miehistä, sillä sekä seksi- että Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. . Ja elättävät myös monet tummat maahanmuuttajamiehet, jotka kyllä saavat suomalaisnaisilta seuraa. .. naiset muuttavat miehiä hanakammin pk-seudulle ja yliopistokaupunkeihin. 5. helmikuu Pikkuruinen teini-ikä rakkaus monsterin Homoseksuaalinen mies eturauhasen Hieronta - erotic thai massage, Seksitreffit pk-seuraa tarjoavat Lyhyesti: olen tumma ja pyöreä nainen etsimässä seksiseuraa, en etsi mitän se. toukokuu Seattle homoseksuaalinen hieronta Homo mies hieronta elokuvia Nude Nainen etsii miestä pk-seuraa tarjoavat B: Etsin naista herkku pillu.

Suomi gay sex chat sexy xxx

Seuraa turusta karva kalut homoseksuaaliseen