Gay suomi 24 gay alaston suomi

01.04.2018

Gay-hieronta

Comments Off on Gay suomi 24 gay alaston suomi


gay suomi 24 gay alaston suomi

Turun uimahallissa on erikseen miesten ja naisten vuorot? Saako siellä uida alasti ja onko siellä paikkaa "lähempään kontaktiin"? Minua itseäni kiinnostais kovasti, mutta en ole vielä vaivaantunut näin tuoreena turkulaisena lähtemään katsomaan paikkaa, kun en tällaisiakaan asiota tiedä Housut jalassa uidaan, saunassa normihygienian mukaan, pesusalissa alasti, pyyhe suojana. Homoja ei tunnista siellä niin kuin ei ruokakaupassakaan. Itse olen homo, mutten käy siellä muuten kuin hallin koon, saunan ja sijainnin takia, keskivertoasiakas v himosaunoja.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Turun Uimahalli Tietojeni mukaan Turun uimahalli on epävirallinen kohtauspaikka klo. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Sit ku molemmil oli vähä laskenu mentii uimaa ja sun muuta kylpemää ja käytii viel monesti saunassa ja aina molemmil vähä seiso mut kumpikaan ei sitä ottanu puheeks: Mukavaa että löysit toisen samankaltaisen: Kerroit että seurusteli tytön kanssa niin oliko kyseessä bisse vai kaappihomo, kysyitkö asiasta?

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kylpylässä.. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

..

Sit ku molemmil oli vähä laskenu mentii uimaa ja sun muuta kylpemää ja käytii viel monesti saunassa ja aina molemmil vähä seiso mut kumpikaan ei sitä ottanu puheeks: Mukavaa että löysit toisen samankaltaisen: Kerroit että seurusteli tytön kanssa niin oliko kyseessä bisse vai kaappihomo, kysyitkö asiasta?

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kylpylässä.. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olisin Helsingin ulkopuolisena "kaappi-bi": Nautin katsella komeita maahanmuuttaja miehiä. Yritän selittää asiani mahdollisimman tyhjentävästi ja selkeästi. Olen miettinyt, että olenko bi vai homo.

Jos isäsi sanoo sinulle, että tänä iltana et lähde minnekään, vaan jäät tekemään jonkun homman,. Moi olis fantasia kohdata lenkkipolulla ok kroppanen kundi jonka pöksyi sais m40 kundi hieroo ja yms. Moi lienekkö raahes gloryhole paikkaa. Mun on nyt ihan pakko purkaa.

Oon lukion 2 janoon ihastunut yhteen rinnakkaisluokkalaiseen poikaan. Se on sellanen söpö perusteini joka on k. Tuntuu et oon yksin tän asian kanssa. Pihtaako suomalaiset syvimpiä mielihalujaan? Olen siis mies ja minulla on persefetissi.

Olen siis homo kukaa. Jos pitää vähän nuoremmasta ;. Onko savonlinnan suunnalla ja parikkalan seudul muita homoja?

Mun mielestä transut vois pistää naisten listalle. Jos saat paljon plussia voit päästä viikon toplistalle ja täten saada paremmin huomiota Sitten hän laittoin luistovoidetta reiälleni ja pani minua ties miten pitkään. Se oli mahtava kokemus jota en ole katunut kertaakaan,vaikkakin se on jäänyt ainoaksi kerraksi. Olemme runkkaillet tuon tapahtuman jälkeen aina, kun olemme keskenämme saunassa. Mutta mitäs jos se onkin homo?

GAY KUUMAA KALUA ISKURI KOKEMUKSIA

Gay suomi 24 gay alaston suomi

Gay suomi 24 gay alaston suomi