Homoseksuaaliseen maksullista seksiä suomi porni

25.01.2018

Gay-hieronta

Comments Off on Homoseksuaaliseen maksullista seksiä suomi porni


...

Ei siinä ole muutakuin elämän vinoutuma, joka on ihmiskuntaa vaivannut iät ja ajat. Olet siis entinen huora vai olitko niin tyhmä, ettet ottanut maksua ns. Miksi te miehet kuvittelette, että kaikki tai lähes kaikki naiset ovat anoreksian aikaansaamia frigidejä? Kyllä ne on halut naisillakin, osaamme vain hallita niitä paremmin. Otan osaa, olette tekin paljolti hormonienne orjia. Seksi on kauppatavaraa aina, maksettiinpa siitä käteiselle heti toimituksen jälkeen tai lahjomalla naista milloin milläkin tavalla.

Koko ihmiskunta pyörii sen ympärillä, että miehet haluaa seksiä naisia enemmän, ja naiset laskuttaa siitä joko heti, tai lyöttäytymällä miehen kumppaniksi sosiaalisten ja taloudellisten etujen toivossa. Nainen tarvitsee miestä yleensä lähinnä naisen kotisleikkiunelman maksajaksi, mutta mieheen sisäänrakennettu seksihalu ei lakkaa lasten saamiseen, kuten yleensä naisilla tapahtuu. Koettu ja nähty on. Itse asiassa, jos itse yrittäisit asettua toisen asemaan voisit nähdä miten asia on.

Ja sen vallanhan nuo prostituution kieltäjät haluavat ottaa pois. Kukaan, ei kukaan ole pakottanut ketään prostituoiduksi vaan on kritisoitu sitä, että jotkin haluavat poistaa vallan omasta kehosta. Jos prostituutio laillistettaisiin siten että tänne voisi perustaa laillisesti bordellin, niin kerrotko että kuka ja millä oikeudella sinut sinne pakottaisi jakamaan itseäsi? Sinä väität tuossa juuri niin, että jos prostituutio laillistettaisiin, sinä päätyisit huoraksi ja sinun valtasi otettaisiin sinulta pois.

Ellet väitä, niin loogisesti sinä haluat silloin hallita muiden seksuaalisuutta yrittämällä kieltää prostituution! Vielä yksi asia, jota miehet voisivat miettiä.

Jos seksin myynti alettaisiin hyväksyä, silloin kuka tahansa mies voisi kysäistä keneltä tahansa naiselta, suostuisiko tämä myymään seksiä. Sitä voitaisi kysyä aivan missä tahansa, keneltä tahansa.

Mitäpä se haittaa, jos aikuiset ihmiset ovat kyseessä. Mies voi tuskin ymmärtää millaista inhoa ja vihaa tuollaisen mahdollisuuden ajatteleminen naisessa herättää. En tiedä mitä tekisin, jos itse joutuisin tuollaiseen tilanteeseen. On aivan kammottavaa ajatella maailmaa, jossa olisin vaarassa joutua tuollaiseen tilanteeseen bussissa, kahvikutsuilla, työpaikalla Jos tuollaisen kysymyksen esittämisestä tulisi normaalia ja hyväksyttävää, alkaisin varmaan kirkua jos joku tuntematon mies yrittäisi tulla keskusteluetäisyydelle minusta.

Ja miehet, ennen kuin kuin kirjoitatte että tämä on ylireagointia, muistakaa: Te ette ole naisia, ette voi täysin ymmärtää. Kuten mekään emme täysin ymmärrä teitä. Ei olisi enää riitoja seksistä ja pihtaamisesta, tai oikeastaan mistään muustakaan, sillä mihin sitä parisuhdetta enää tuon jälkeen tarvisi.. Voiko ihminen laiskemmaksi tulla? Pitäisikö ruokakin tarjoilla valmiiksi pureskeltuna? Kiitos että madalsit osaltasi keskustelun tasoa. Ei kukaan järkevä mies ala kysymään normaalinoloiselta naiselta maksullista seksiä.

Esim Saksassa ja Alankomaissa, misstä prostituutio on laillista, niin ei moista ongelmaa ole. Ja kyllä ne alan naiset erottui katukuvasta varsin selkeesti. Ei ollut pelkoa ainakaan normaalijärjellä varustetulla ihmisellä että olisi sekoittanut sosiaalityöntekijää prosuun.

Ongelma ovatkin ne ei-järkevät. Naisilta kysellään jo nyt joskus, vaikka eivät mitenkään ole ansainneet tuollaista loukkausta. Mitäs sitten jos yhteiskunta antaisi siunauksensa asialle? No sinulta varmaan eivät kovin monet miehet kyselleet Saksassa ja Alankomaissa, että myisitkö seksiä. Tuskin tiedät millaista kohtelua naiset saavat. Ne ei-järkevät ovat aina ongelma, tavalla tai toisella.

Ja niitähän on aika paljonkin. Eikä yhteiskunta anna siunausta tuollaiselle käytökselle, onhan nytkin myyminen ja ostaminen tietyissä rajoissa?

Ei vaan siltä on kyselty hintoja vain yöaikaan ja niillä tietyillä alueilla. Kelaa nyt h-i älyvapaat juttusi uudestaan. Inhosi on oma ongelmasi ja kertoo hyvin ymmärryksesi tason. Mutta muutama nainen kyllä kysäisi. Niin ja luuletko että kukaan tosissaan kehtaa tulla kysymään keltään "hei paljonko pano maksaa?

On niitä miestuotteitakin eikä se meitä kiinnosta,emme ole valittamassa siitä joka nurkassa. Ja muutenkin jos ette pukeudu niinkuin katutytöt niin ei teistä mitään ilotyttö sanomaa kukaan saa. Ihan vain kaikille ilotytöille tiedoksi että miesten seurassa ei tarvitse hävetä ammattiansa, emme pidä teitä sen alempiarvoisina.

Naiset niitä nirppanokkia on. Naisilta on aina kyselty, ja tullaan kyselemään, ei siinä mitään ihmeellistä ole. Älä ole Pohdiskelija huolissasi, näitä kirjoituksiasi luettuani olen vakuuttunut, että sinulta ei tulla ko asiaa kysymään. Lapissa tai jossain pohjoisessahan tuli sellainen tilanne muutaman vuosi takaperin, että kaikkia naisia alettiin ahdistella ostopuheilla, kun kylään pelmahti liuta horatsuja tyydyttämään ukkojen tarpeita.

Tää just se ongelman ydin on, miehet ovat niin yksinkertaisia, että kun huoraus tulisi "hyväksytyksi", sen jälkeen kaikki naiset ovat yleisiä, ainakin miesten mielestä. Menepä sinäkin Lappiin kyselemään naisilta kuinka heihin suhtauduttiin sen jälkeen, kun huoria tuli kylille myymään palvelujaan. Esiaviollinen seksikin on nykyään hyväksyttyä, jokin aika sitten ei ollut.

Tuleeko nykyään miehet kassajonossa läpsimään perseelle ja ehdottelemaan pikapanoa marketin vessassa? Vähän nyt jotain todellisuudentajua näihin: Millainen on normaalinoloinen tai toisaalta katutytön vaatteisiin puettu nainen? Kyllä oli lutkamarssille tarvetta!

Vähän eri asia, jos et sitä huomaa, älä sitten. Kyllä näkee, että ei porukat ole olleet esim. Miten seksin myynnin hyväksyminen automaattisesti pistäisi miehet kyselemään jokapaikassa, suostuisiko joku nainen myymään seksiä??

Taitaa olla oma fantasiasi. Miksi kukaan tulis sulta rattikassa kysymään, paljonkos se neidin pipari maksaa jotta sais parin minuutin varvit? Kyllähän kaikki tietää että hieromasauvat, kondomit sekä muut seksiin liittyvät asiat ovat laillisia, eikä niitäkään kukaan k-kaupan lihatiskiltä kysele eikä myöskään ratikasta vieruskaverilta. Jokaiselle asialle ja tarpeelle on omat paikkansa, niinkuin myös laillistetulle seksin myymiselle olisi bordelli. Kyllä nyt sun heittosi meni aika kauas tosiasiasta.

Ja eihän tänäpäivänäkään ole mitään laki estettä tulla sulta kysymään että ottaisitko suihin parillakympillä. Vai huutaisitko heti , kansalaispidätys!! D Ainoa asia mitä se olisi niin huono tapaista ja huonoista tavoista kun ei taida kovaa rangaistusta saada. Sitten se lakkaa loukkaamasta, kun miehet rupeavat arvostamaan ja ihailemaan prostituoituja.

Sitten kun kehtaatte ihan päivänvalossakin esiintyä heidän seurassaan. Sitten kun voitte ylpeänä kertoa tyttärenne olevan ammatiltaan prostituoitu. Silloin tuossa hommassa ei ole enää mitään loukkaavaa. Niin kauan kuin te halveksitte ja häpeätte heitä, mutta kuitenkin käytätte, on prostituutio loukkaavaa. Minä en myöskään haluaisi tyttäreni olevan lesbo tai rekkakuski. Se tuskin tekee lesboista tai rekkakuskeista huonoja ihmisiä. Samoin en haluaisi oman tyttäreni olevan prostituoitu, mutta pystyn kyllä arvostamaan prostituoituja.

Eiköhän tuon ammatin ja ammattilaisten häpeäminen nimenomaan johdu niistä ihmisistä, jotka eivät hyväksy seksiä rahasta ja pitää seksin ostajia säälittävinä. Seksin oston ja myynnin kieltämiseksi ei ole kuin yksi järkevä perustelu, sukupuolitaudit. Tämäkään ei ole mielestäni kantava peruste ja prostituoitujen ja asiakkaiden tulisi olla velvoitettuja kumin käyttöön. Samoin kuin esimerkiksi työttömyyteen liittyvät negatiiviset mielikuvat johtuvat siitä että laiskuutta ei hyväksytä ja laiskoja pidetään säälittävinä.

En nyt tietenkään tarkoita verrata työttömiä prostituoituihin. Seksin myynnin kieltäminen ei tarvitse perusteluja, vaan sen salliminen. Ettet nyt vain liioittele ja kaunistele omaa suhtautumistasi. Täällä tuota asennettasi ei pysty punnitsemaan, mutta olisi mielenkiintoista testata se käytännössä. Kaiken vapaaehtoisuuteen perustuvan toiminnan kieltäminen vaatii perusteluja. Tässä asiassa on kyllä joskus hankala päältäpäin erotella kuka toimii vapaaehtoisesti ja kuka ei.

Jos jostain asiasta ei näytä olevan kenellekkään haittaa, sen kieltäminen tulee perustella todella hyvin. En kyllä ymmärrä miksi seksin myymisen salliminen tarvitsisi perusteluita. Tosin kyllähän niitä perusteluita on, yksi on ihmisten hyvinvointi. Eiköhän sun kuuluis tuossa viimeisessä lauseessasi vaihtaa sanan "ihmisten" tilalle sana "miesten".

No tässä tulee perusteluja: Seksi on hieno, jännittävä ja salaperäinen asia. Nyt se halutaan kuitenkin pakata muoviin, lätkäistä hintalappu kylkeen ja nostaa näyteikkunaan tarjousvessapaperin ja halpisvaatteiden väliin kaikkien pällisteltäväksi. Seksi näyttää olevan sulle aikamoinen ongelma. Sekin on jännä huomata, että yksikään prostituutiota kannattava mies, ei missään nimessä hyväksyisi kyseistä ammattia tyttärelleen, ei edes silloin jos tytär itse haluaa.

On varmasti monia ammatteja joita he eivät suosittele lapsilleen, mutta vain prostituutio on se joka nostetaan esille. Toisaalta se on ymmärrettävää. Prostituoitujen asema ei heitä kiinnosta vaan se, että he menettävät kontrollin miehiin ostoseksin lisääntymisen myötä. Oletko nainen joka pelkää että jää ilman seksiä kun siitä tehdään helposti saatavaa? Ja kuka vittu sää oot määrittelemään mitä seksi on. Voi, voi kallista on ja halvalla menee. Nautitko siitä että nainen jää ilman?

Ei voi rajata noin 9. Onhan niitä naisille seksia kauppaavia gigoloitakin. Olet siis vakavasti sitä mieltä, että kaikki miehet haluavat ostaa seksi ns ä? Kokenut kaiken tietä Saahan sitä puhua, vaikkei asiasta mitään tietäisi, mutta kyllä tekstistäsi huokuu suuri pahansuopuus iloisia tyttöjä kohtaan! Tunnetko edes ketään iloista tyttöä? Jos tuntisit, niin et puhuisi tuollaista sontaa. Hetaira muinaisessa Kreikassa oli hyvin arvostettu ammatti. Oletko tehnyt tutkimuksen asiasta vai onko jälleen kyseessä vain se suuren suuri MUTU!?

Totuus esiin ja heti Kaikki naimisissa olevat miehet maksavat tosi kovan hinnan avioseksistä!!!!!!!!!! Tähän lisää 10 pistettä. Kyllä ne naisetkin seksiä ostaa. Nuorta ja vanhaa, tummaa ja vaaleeta. Ihan samat metkut on naisilla mielessä kuin miehilläkin. Jep , juuri niin Kun sen myyminen ei ole sen vessapaperin myymistä kummosempi asia. Yhtä luonnollista ja jännittävää kun pask alla käynti. Senpä takia ihmettelnkin että mistä tällänen haloo syntyy kun kyseessä on kuitenkin se ihmisen olemisen perusasia.

Hyvä että pohdiskelijakin kääntyi tässä asiassa oikeaan suuntaan ;. Toisaalta noita ominaisuuksia on naistenhakkaajissakin joilla on aina naisia. Sama tietysti huoran kohdalla kuin huorankäyttäjän. Kumpikin kykenee tunteettomaan seksiin. Hiorankäyttäjä tyhjentää pussinsa huoraan ilman tunnesiteitä ja huora alentaa itsensä mällien kaatopaikaksi ilman nautintoa. Aika mielenkiintoista ja surullista että suurimmalla osalla huorista kuitenkin on jonkinlaisia isompia ongelmia taustalla, yleensä hyväksikäyttöä nuoruudessa tai huumaavien aineiden väärinkäyttöä.

Kuka nyt tuollaista elämäntapaa kestäisikään ilman päihteitä. Jos ei nainen alun alkaenkaan suhtaudu omaan vartaloonsa arvostavasti, voi sen laittaa kauppatavaksi. Yököttävä on se, että tämä pitäisi hyväksyä yleisesti. Jos osat olisivat toisin päin,niin olisiko asia sinulle yhtä ok?

Jos nainen ostaa mieheltä seksiä, niin ottaisitko puolisoksesi sellaisen naisen, joka näin on toiminut? Kunnioittaisitko sellaista miestä, joka panee rahasta vaikka haisevaa pulimummua? Olisiko maksullisen seksin likaisuus ja loukkaavuus yhtä ihme ja kumma, jos osat olisivat päinvastaiset? Ja suhtaudutko maksulliseen seksiin nytkään niin avoimesti kuin luulet naisen ollessa ostettava ja mies ostaja?

Ottaisitko puolisoksesi naisen, joka on huora? Yhtään ei haittaisi, vaikka puoliso olisi nainnut koko kaupunkia ja pannut vaikka kuinka vastenmielisiä tyyppejä ja tehnyt vaikka mitä temppuja ja vastenmielisiä asioita hyvänsä rahasta?

Mikä vika on naisessa, joka on ostanut mieheltä seksiä tai jopa suostunut seksiin ilman maksua sehän se vasta hirveää olisi!

Sellaista miestä ei taatusti ole, joka panee rahastakaan sitä haisevaa pulimummua, sillä mummelilla taitaa riittää panijoita omasta takaa. Et taida tietää paljonko ammattilaisen taksat ovat? En ymmärrä mitä likaista on maksullisessa seksissä, enkä sen enempää maksuttomassakaan seksissä. Seuraavan kysymyksen tarkoitus jäi vähän auki, ei näemmä tuo argumentointi suju henkilöiltä, joiden tulotaso ei riitä maksullisten käyttöön.

En ottaisi maksullista naista puolisokseni, koska siinähän menee koko homman merkitys. Syy ei ole ammatissa.. Ja viimeiseen, maksulliset pitävät hintatasonsa sellaisena, että muutama vakiasiakas riittää, ei tarvi naida ketä tahansa, kuten baarikukkasten.

Monet perustelevat prostituution kannatustaan sillä, että näiltä saisivat seksiä myös ne tyypit, joita naiset yleisesti karsastavat. Sinä kuitenkin olet varma, ettei se pidä paikkaansa. Kyllähän minäkin opiskeluajoilta muistan muutaman vähän pulskemman opiskelijatytön, jotka antoivat rahasta kelle tahansa, joten miksei tuokin voisi tietenkin yleistyä.

En vain jaksa uskoa, että kukaan tuota ammatikseen jaksaisi, eli asiakkaat olisivat vain peräkammaripoikia tai muita urpoja, sillä kaikille tuollaisen naisen palvelut eivät enää kelpaisi. Ulkomailla tämä on tosin yleisempää, mutta näissä maissa ei yleensä ole sitten mitään toimeentuloturvaa, eli naiset ovat tavallaan pakotettuja tuohon.

Itse olen käyttänyt kotimaassa vain sellaisten naisten palveluita, jotka pitävät hintatasollaan huolen siitä, ettei ihan kuka vain palveluita voi ostaa ja toisaalta pystyvät pitämään myös elintasonsa sellaisena, ettei monikaan heidän ammattiaan arvaa.

Sen verran fiksuja nämä naiset myös ovat, että pystyvät jopa laskuttamaan firmaa palveluista toki eri nimellä ja asiakkaiden valintakin on vähän monimutkaisempaa. Itselläni ei ole lapsia, enkä sellaisia aio koskaan hankkia, joten minulla ei ole mitään tarvetta ottaa asuntooni naista sotkemaan ja mäkättämään minun tekemisistä, eikä nämä maksulliset naiset tule varmasti yhtään kalliimmaksi kuin kymmenen vuoden avioliiton jälkeen maksettavat erorahat.

Onneksi olet lapseton ja akaton Näin se menee Vain ruma ja luotaantyöntävä mies joutuu turvautumaan huoriin. Noh, minulle on kaksi kertaa tarjottu rahaa seksistä, ja reaktioni oli molemmilla kerroilla seuraavansuuntainen: Prostituutiohan on laillista Suomessa, sekä osto että myynti.

Ainoastaan välitystoiminta on kielletty. Laittomuutta toiminnassa on se, että harva maksaa veroa. Jos maksaa veroa, niin pääsee ihan lehteen, mutta toivottavasti tämä rehellinen toiminta tulevaisuudessa vielä lisääntyy. Minulla ei ole mitään prostituutiota vastaan. Mitä hyväksyttävämmäksi se tulee "moraalisestikin", niin sen parempi vain.

En jaksa uskoa, että prostituution kieltäminen vähentäisi yhtään pimeää ja hyväksikäyttöistä toimintaa, tottakai vain päinvastoin. Kaikki prostituoidut eivät ole alistettuja reppanoita. On itsenäiselle "yrittäjälle" tyypillistä, että hän valitsee asiakkaansa, hänellä on vakiasiakkaita, muutaman asiakkaan kanssa tulee ihan kohtuulliset tulot jo. Tällaista sivutointa harjoittaa esim. Ei yhtään hölmömpi tapa ansaita, jos seksistä tykkää. Toki on surullisempiakin tapauksia, huumeisiin tarvitsee paljon rahaa ja seksin myynnillä sitä saa helposti.

Mutta kuten näistäkin esimerkeistä huomaa, "huoria" ei voi niputttaa mitenkään yhteen kategoriaan. Maksetulle seksille on aina tilausta, sitä ei turhaan kutsuta maailman vanhimmaksi ammatiksi. Tätä ammattia ei poisteta halveksunnalla, arvostuksella sen sijaan saadaan vaarattomammaksi.

Mutta ihan kuten maksullisia ihmisiä tulee aina olemaan, tulee myös olemaan tässäkin ketjussa jo esiintyneitä silmille sylkijöitä. Enkä ymmärrä ollenkaan logiikkaa siitä, että jos prostituutio tulisi "hyväksytyksi"?

Ei avaudu minulle ollenkaan? Poliisin ammatti on hyväksytty, mutten minä sen takia voi mennä ketä tahansa ihmistä pyytämään että otapa kiinni tuo varas. Tai kun taksikuskin ammatti on hyväksytty, voinko mennä tuonne kadulle sanomaan kenelle tahansa että viepä minut naapurikaupunkiin, ja istua pokkana takapenkille?

En nyt ihan ole varma, mitä tuolla roiskaisulla tarkoitat. Mutta kyllä, prostituoituna toimiminen ei ole minulle ihan käsittämätön ajatus.

Voisin harrastaa seksiä rahasta, periaatteessa ainakin. Jos noin kuitenkin kävisi, reaktioni olisi varmaan aivan hillitön raivo. En tiedä millä tavalla sitä purkaisin. Se on ainakin varmaa, että jos todistajia olisi paikalla, nostaisin syytteen kunnianloukkauksesta.

Jotkut ovat jo nyt niin röyhkeitä että kysyvät, halua siis löytyy. Kuinka moni kysyisi sitten jos prostituutio alettaisiin hyväksyä, kyllähän silloin voisi kysäistä ihan ohimennen kun ei sitä ole loukkaukseksi tarkoitettu? Kun yhdenillanjutut on alettu hyväksyä, joka baarireissulla voi joutua kuulemaan kysymyksen: Mikä sun nimi on? Ajattelin kirjoittaa perustelut, mutta mitä ihmettä sanon ihmiselle, joka pitää seksiä kauppatavarana samoin kuin kiinalaisia halpiskenkiä tai tarjousmakkaraa?

Jotkut vain ovat niin käytännöllisiä, että mitään henkisiä arvoja ei ole heille olemassakaan. Juu, unohdin mainita, koska arvasin kyllä että tähän vedotaan etten minäkään lähellekään stereotyyppiseltä maksulliselta näyttänyt. Ihan keskellä päivää tapahtui molemmat ja vaatetuksena normaali keskivertonaisen arkivaatetus, takki päällä ja kaikkea. Meikkiä tuskin ollenkaan, koska harvoin käytän.

Meillä on töissä jatkuvasti nuoria naisia työharjoittelussa ja osa sitten myös kesätöissä vähän pidempään ja vaikka olenkin jo lähes nelikymppinen mies, niin nämä nuoret tytöt tulevat todella nopesti mukaan siihen flirttailuun, mitä meillä työpaikalla tiettyjen henkilöiden kesken on. Ja aivan takuulla lahjoittaisin näille nuorille täysikäisiä opiskelijatytöille vaikka sen tonnin kerrasta, ennen kuin laittaisin saman rahan johonkin punaisen ristin tai muiden "hyväntekeväisyys" järjestöjen kassaan.

Seitsemän vuoden ajalta löytyy vähintään kymmenen tyttöä, jotka ovat menneet jopa niin pitkälle, että ovat "vahingossa" hipaisseet minua tuon tuostakin, eli heille raha olisi varmasti kelvannut.. Eihän sinun tarvitse suostua noihin pyyntöihin! Eihän ne ole kuin sanoja. Ainahan noita kyselijöitä ja vonkaajia on ollut, tulee aina olemaan myös.

Turha syytellä prostituution yleistymistä tai hyväksymistä tai maan pinnalle nousua. Pakkoko siellä baareissa on käydä jos nuo kiinnostuksen osoitukset kunnianloukkauksena ottaa? Seksin myyminen on ammatti. Seksin ei tarvitse olla sinulle kauppatavaraa, jos se jollekin muulle on. Kyllä se edelleen ihan yhtä suurelle osalle ihmisistä on rakkauden teko kuin aina ennenkin. Luuletko todella että kun seksin myynnistä ja ostosta tulee entistä hyväksyttävämpää, sitä ennen rakkauden tekona pitäneet alkaisivat pitää kauppatavarana?

Mistä kunnian loukkauksesta, mieshän vain sanoisi erehtyneensä henkilöstä ja sopineen treffit jonkun huoran kanssa, jonka tuntomerkkeihin passasit.. En osta kiinalaista rihkamaa, enkä tarjousmakkaraa, mutta taitavalle naiselle maksaisin mielelläni.

Sitä paitsi, mitä hyväksytympää seksin ostosta tulee, niin sitä enemmänhän sitä ostettavaa löytyy ihan selkeistä ostopaikoista. En ymmärrä tuota hölynpölyä että sitten alettaisiin kaikkia naisia ahdistella ostotarjouksilla.

Jos minä haluaisin ostaa seksiä, en kysyisi sitä joltain vastaantulevalta mieheltä: D vaan etsisin palveluntarjoajia. Eiköhän niin tehdä nytkin, miksi se yhtäkkiä muuttuisi? Verisimmätkin loukkaukset ovat vain sanoja. Jos sinulla ei ole itsekunnioitusta, sinua ei tietenkään voi loukata. Minun ei tarvitse rajoittaa elämääni välttyäkseni törkeyksiltä, vaan ihmiset joilla on tarve kysellä seksin myynnistä saavat vain pitää suunsa kiinni.

Ja useimmat heistä saadaan pitämään suunsa kiinni sillä, että seksin ostajia ja myyjiä kohtaan osoitetaan halveksuntaa. En halua katsella sellaista, eikä halua moni muukaan.

Kaikilla on silloin tällöin tarve alentaa itsensä tavalla tai toisella. Minua iljettää se, että sille halutaan yleisöä. En ajatellut vaatetusta minäkään. Minä käytän meikkiä, paljon. Pukeutumiseni on enemmän näyttävää kuin keskivertoa. Eikä minulle ole koskaan tarjottu maksua. Minun käytökseni viestittää, että minulla on itsekunnioitusta ja minua on myös kohdeltava kunnioittavasti. Sinun käytöksesi ilmeisesti viestittää samoin kuin tekstisi että sinua ei pahemmin tarvitse kunnioittaa.

Enpä tunne mitään tarvetta hillitä. Jokaisella on aina selitys kun saa haasteen oikeuteen, sittenpä nähtäisiin miten käy. En minäkään osta vaatteita ihmisten päältä, vaan ostan ne vaatekaupoista. Ei ole mitään välitöntä suhdetta sen välillä, että prostituutio on laillista, ja että sinulta kysytään seksiä, rahalla tai ilman. Kuulostaa siltä että olet halukas rajoittamaan muiden vapauksia reippaasti oman oletetun mukavuutesi tähden.

Nyt meni ohi ja kaukaa. Miten edes voit tehdä analyysia toisen ihmisen käytöksen viestittämisestä, kun et tunne tätä? Tarkoituksesi lieneekin vain korottaa itsesi ja polkea toisia maahan, sehän on aika tyypillistä teikäläisillä, ahdasmielisesti ajattelevilla muita karsinoivilla.

Näkeekö mielestäsi kenestä tahansa ohi kulkevasta ihmisestä, että hänen käytöksensä viestittää hänen olevan ostettavissa tai sitten ei? Ja vaikka sinä näkisitkin, niin tuskinpa muut. Sitä paitsi ohihan tuokin meni, että olisin ollut ostettavissa, koska en myynyt näille pyytäjille seksiä. Sen sijaan sinun tekstisi hohtavat muiden ihmisten kunnioituksen puutetta, keskustelu- ja perustelutaidottomuutta, koska hyökkäät noin vahvasti toisen persoonaa vastaan, asioista puhumisen asemesta.

Kuuleppa nyt maksuton nainen, kenen lapset, ja kenen vaimot sinä olit niinkuin ajatellut tähän hommaan? Kyllä asia nyt on vaan niin että intiimi elämä ei ole kauppatavaraa, jos tykkäät niin niin ota ja lähde kaupittelemaan tavaraasi.

Kuka haluaisi olla oikeasti naisen kanssa jota kutsutaan tuhannen mulkun maijaksi. Mikäs ylin työnjohtaja minä olisin? D Eiköhän ideaali ole, että jokainen itse päättää mitä tekee. Eikä tietenkään lapsia mihinkään työhön, sehän sentään on laitonta. Ja miksi toinen vaihtoehto on avioliitossa oleva nainen?

Taitaa olla aika ahdasmielisessä tai sitten elämän kirjoa kokemattoman ihmisen tunnekuohussa kirjoitettu koko viesti, lienee turha enempää jatkaa. No sen verran voin informoida, että kaikille seksi ei ole niin valtaisan intiimiä. Joillekin rakastelu ja seksi on hieman tai paljonkin eri asioita. Eihän siihen kenenkään ole pakko ruveta, mutta jos joku täysi-ikäinen haluaa, niin en ole estämässä. Paitsi mitä ihmettä tarkoittaa tuo "oletettu".

Sinä yrität rajoittaa minun vapauttani kun yrität pakottaa minut hurraamaan seksin myynnille. Ei tässä väitellä seksin myynnin laillisuudesta, vaan sen hyväksymisestä. Kaikki ihmiset yritetään pakottaa hyväksymään moraaliton käytös, koska osa haluaa hyväksyä sen. Itsehän sanoit että voisit harkita myyväsi seksiä. Jos ajattelutapa on tuollainen, on aika samantekevää myykö joskus seksiä vai ei.

Ei se myyminen enää paljon enempää ihmistä halventaisi. Tai sano toista sairaaksi siksi että toinen ei kunnioita sinua. Miten ihmeessä edes kuvittelet, ettet saisi halveksivia, persoonaasi kohdistuvia kommentteja, kun julistat täällä että voisit myydä seksiä? Jos se, että en hyväksy aivan kaikkea, tekee minusta ahdasmielisen, olen mielelläni ahdasmielinen.

Kunnioitan ihmisiä siihen asti että he tekevät jotain menettääkseen kunnioitukseni. Sinun kirjoituksesi saivat sen aikaan alta aikayksikön. Tätä on varmasti vaikea uskoa, mutta on olemassa hyvin paljon ihmisiä, jotka eivät ansaitse kunnioitusta. No ihan varmasti kukaan ei näe ajatuksiani, en usko ajatustenlukuun.

Nämä ostotarjoukset sitäpaitsi tapahtuivat aikana ennen kuin olin edes miettinyt kovin kummoisesti prostituutiota saati suhtautumistani siihen.

Joten ei osu nyt ollenkaan. Minulle on ihan sama, kunnioitatko sinä minua. Aina on ihmisiä, jotka halveksuvat toisia syystä tai toisesta. Muista vain, että turha odottaa muiden kunnioitusta, kun itsella on halveksuva asenne. Joo, en toki Suoli Voin silti ilmaista huomaavani, milloin kommentti on asiapohjainen, milloin pelkkää silmille sylkemistä ja oman pahan olon purkamista. Voisinhan minä jatkaa sinun linjallasi ja sanoa että et ole kovin haluttavan näköinen, kun sinulle ei kukaan seksistä maksaisi.

Onko tämä mielestäsi asiallinen heitto? Nuo viestit näkyvät vaikka ihminen ei koskaan itse pysähtyisi miettimään. Miksi ihmeessä alat tyrkyttää tietoa omasta elämästäsi ja sitten riehut kun toiset käyvät siihen käsiksi? Asetuit aivan itse maalitauluksi.

Olisit voinut helposti välttää sen, kun olisit kirjoittanut vain yleisellä tasolla. Tietysti tämä käyttämäsi väittelytaktiikka tehoaa minua empaattisempiin ihmisiin hyvin. Kovin moni ei käy itsestään henkilökohtaisia asioita kertovan ihmisen kimppuun, kun luodaan jonkinlainen tunneside heti alussa. Miksi sinulle on niin valtava ongelma siinä, että jotkut eivät halua tehdä seksin myynnistä hyväksyttävää ja normaalia ammattia? Vastustatko vain periaattesta sitä että jotkut haluavat säilyttää elämässä jotakin tasoa?

Kaikkea saa tehdä mitä ei ole nimenomaan laissa kielletty? Pääset loukkaamaan minua ja sylkemään silmilleni, paitsi ettet oikeasti loukannut koska lause oli naamioitu kysymykseksi.

Pääse nyt jo yli siitä että jollekin vain satutaan ehdottelemaan ja toiselle ei. Nämä ehdotukset sitä paitsi kertovat enemmän ehdottajasta kuin siitä kohteesta, sehän on selvää.

Etkä voi edes omia päätelmiäsi tehdä objektiivisesti tilanteista, joista sinulla on nyt hyvin vähän informaatiota. Vähän naurattaa kun olet nyt niin juuttunut tuohon ajatukseesi ja yrität käyttää sitä lyömäaseena onnistumatta lainkaan. Olen sanonut ettei seksin myynti ole minulle mitenkään mahdoton ajatus - periaatteessa.

Sekö on mielestäsi omasta elämästä kertomista vai tarkoititko jotain muuta? Sehän on vain periaatteellinen kysymys, minulle seksi ei ole mitään häpeällistä ja likaista, vaan mukavaa puuhaa, josta voisi saada vielä lisäksi tienestiä. Eihän sinun tarvitse olla siitä samaa mieltä omalla kohdallasi, mutta älä heitä lokaa muulla tavalla ajattelevien päälle. Vastustan sitä että tuomitaan korokkeelta sellainen, johon itsellä ei ole osaa eikä arpaa ellei tuolla alempana kirjoittaneen arvio osunut ja uponnut, että sinun osasi on pelko omasta kelpaamisestasi.

En minä tuomitse ja sylje kenenkään päälle, joka on sellaisessa ammatissa, jota en itse mistään hinnasta tekisi. Viimeinen heittoni oli esimerkki sinulle, että näet miten typerää on arvioida toisen olemusta tai käytöstä. Sen sinä teit minulle, ja minä toin esimerkilläni vastaavan sanomisen sinulle kohdistettuna. Et mitä ilmeisemmin siltikään ymmärtänyt. Koska olit itse tilanteessa, sinä sanelet ainoan ja oikean tulkinnan. Muut saavat kuunnella ja pitää suunsa kiinni.

Siksi että vastustajalla ei olisi mahdollisuutta ilmaista eriävää mielipidettä, koska se on heti henkilökohtaisuuksiin menemistä. Paitsi että minä tietysti ilmaisin eriävän mielipiteeni, ja siitä hyvästä olet tähän mennessä sanonut minua ainakin sairaaksi, rumaksi ja ahdasmieliseksi. Kyllä tuo minusta voidaan luokitella riehumiseksi. Paitsi ettet ole tietenkään sanonut, vaan vain vihjannut. Eikä vihjauksista saa vaatia tilille, koska ne ovat aina vain väärinkäsityksiä.

Saat toki olla eri mieltä, mutta pidä sitten suusi kiinni. Sait sanottua sen loukkauksen minkä halusit, mutta yrität teeskennellä ettet yrittänyt loukata jotta vaikuttaisit itse kunnon ihmiseltä. Kuten sanoin, sopii pelkureille. Jätit vastaamatta näihin aiemmin esittämiini kysymyksiin, koska sinua kiinnostaa enemmän puhua itsestäsi ja minun puutteistani.

Puhelinmyynti ja roskakuskina olokaan eivät ole mitään ylistettäviä asioita, mutta ei mun mielestä niitä tarvitse lopettaa. Ei kaikkea mikä ei ole sun tai mun mielestä aivan mahtavaa, tarvitse lopettaa, jos haitat yhteisölle jää vähäiseksi. En ole sitä mieltä, että sun tarvitsisi pitää seksin myyntiä moraalisesti hyväksyttävänä, mutta ei sitä tarvitse sun pelkän mielipiteen takia lopettaakaan. Se voidaan luultavasti hoitaa niin, että se ei kosketa sua mitenkään.

En usko että se myöskään vaurioittaa ketään siihen osallistuvia, jos se perustuu vapaaehtoisuuteen, ja sen voi lopettaa halutessaan. Jotkut känniääliöt tulevat ehdottelemaan naisille esim.

En ole koskaan käynyt huorissa, joten asia ei sinänsä henk. Olipa harvinaisen typerää kommentointia. Tästä on ihan konkreettinen kokemus Suomesta. Ja äskenhän kerroit ylempänä, että olisit valmis myymään. Seksi on laaja Valitettavasti henkinen kapasiteettisi ei riitä älylliseen ja rakentavaan keskusteluun seksin koko laajuudesta.

Olet kuin kiukutteleva murkku ja luultavasti oletkin. Ei vielä mitään ymmärrystä elämän koko kirjosta. Mikä teitä miehiä oikein vaivaa, kun ette naista saa, vaan vonkaatte ja valitatte täällä, kun ei naista saa, vaikka maksaisi? Muuten olen ollut samaa mieltä, mutta itseään voi kunnioittaa myös siten, ettei kaikesta loukkaannu. Olen sellaisessa työssä, että saan kuulla joskus melko sairaita juttuja, mutten loukkaannu enää, vaan otan osan huumorilla.

Loukkaajat eivät tajua hölmöyttään. Tällä en suinkaan hyväksy sitä, että jotkut miehet esineellistävät naisia tai muita ihmisiä.

Ei ole muuten Lappi ainoa paikka, jossa ns. Yksinäinen nainen ravintolassa, yksin kulkeva nainen iltamyöhään töistä tullessaan. Miten nämä naiset, jotka maksavat seksistä, käyttäytyvät.

Kulkevatko autoillaan vonkaamassa iltaisin ukkoja? Se loukkaa, koska se on YÖK! Yksi ihmisen perustarpeista, johon kaikilla ei ole mahista saada tyydytystä kotikonstein parisuhteessa. Ja missään ei ole sanottu, että vain em.

Tampereella on virallisesti yksityisyritäjänä seksiä myyvä henkilö. Hän maksaa veronsa, ym. Toiminimen päätoimiala on seksin myynti. Kohta voi olla että työvoimatoimistosta "pakotetaan" seksityöhön, jollei muuta työtä löydy? Käyn Tampereella useamman kerran vuodessa, joten voisin tutustua häneen. Sinäkin tietäisit, jos sinulla olisi varaa ammattilaiseen.. Johan paksut tuubat väänsit siihen ruudulle. Kännisiä naisiako vain saat isketyksi, voi sentäs! Miehet haluavat maksullista seksiä, joten he voivat alkaa kasvattamaan tyttäriään tähän ammattiin jo aikaisin, koska se on okay niin voi alkaa omista naisistaan ensin, tytär ensin nuorena ja kauniina kauppaamaan, ei kai isällä voi olla mitään sitä vastaan hänhän pitää maksullisesta seksistä.

Sitten voi vaimokin ottaa iltatyökseen saman homman , tästä suositusta ammatista. Miehen äitikin voisi ehkä olla avuksi näille kuumille miehille, sisaresta puhumattakaan. Sillä onhan niin että muutokset pitää alkaa omasta itsestään. Mikas siinä jos kerran hyväksyy maksullisen seksin niin omat ensin areenalle, sillälailla miehet voivat näyttää miten tärkeä asia on heille. Minä taas haluan että kenenkään naisen ei tarvitsisi harrastaa tätä hommaa, maksava mies ei edes ole ihminen vaan tunteeton olio.

Jos puhut miehelle, että muutoksen pitää lähteä omasta itsestä, niin silloinhan sinun pitää ehdottaa tälle miehelle, että alkaisi itse myymään itseään. Se paritushan oli sitä paitsi sitä laitonta toimintaa. Miksikö, siksi että jos ei näitä kärvä pellejä olisi olemassa joille on niin tärkeää seksi että siitä maksetaan vaikka on usein vaimo kotona, niin tokihan heidän pitää aloittaa siitä että hyväksyvät tämän ammatin omalle tyttärelleen ihan kuin minkä ammatin tahansa samoin vaimolleen ja sisarelleen myös tärkeää etä hänen oma äitinsä hyväksytään myös harrastamaan ammattia.

Juuri siksi että miehet haluavat maksullista sexiä ja aina nainen joka sitä myy on jonkun sisar jonkun tytär jonkun vaimo ja vielä äitikin, hyväksymällä oman perheensä naiset tähän hommaan näyttää mies että hän arvostaa maailman vanhinta ammattia. Mutta jos katsoo ettei hänen perheensä naisille ole sopivaa niin silloin ei hänen myöskään tulisi käyttää näitä palveluita, sillä silloin hän alentaa sitä naista jolle maksaa muutaman paperirahan yhdynnästä.

Sitä vaan meinaan että kaikilla ihmisillä pitäisi olla sama arvo tarkoitan naisia, jos yhden pitää huorata saadakseen elantonsa ja mies käyttää tilannetta hyväkseen niin missä on empatia. Joten silloin kun mies pitää vaimonsa ja tyttärensä samassa arvossa kuin naisen jonka on pakko olla tässä ammatissa niin nähtäväksi jää miten moni mies tekee sen. Minua ei kukaan saa uskomaan että kukaan myy vapaaehtoisesti seksiä syyt ovat usein syvemmällä mitä näkyy päällepäin, mutta yksinkertainen ajattelutapa tekee tälläiset asiat kevyeksi juuri sille ihmettelijälle joka ei käsitä että asia on syvemmällä mitä ihmisellä joilla aivot ovat valuneet jalkojen väliin.

Kenenkään ihmisen ei tarvitsisi myydä seksiä vaan kaikilla pitäisi olla oikeus oikeaan rakkaus elämään jossa lompakko ei ratkaise.

Epäilemättä on olemassa ihmisiä, jotka toimivat toisin. Ei tuo ainakaan kovin vapaamieliseltä ajattelulta vaikuta sanavalinnoistasi päätellen. Oletat siis laajemminkin naisten itsetunnon ja itsekunnioituksen lepäävän sen varassa, että he ovat riippuvaisia parisuhteessa saamastaan seksistä. Helpottaahan se manipulointia ja vastakkaisesta sukupuolesta hyötymistä. Eli kaikki jotka käyttävät esim. Tai että vanhemmila ei voi olla mitään sitä vastaan, että tytär haluaa aikuisena roskakuskiksi vaikka lahjoja olisi kirurgiksi.

Vaikuttaisi, että erityisesti monelle naiselle on tässä aisiassa täysin mahdotonta ajatella järjellä. Kaiken hyvän päälle naisten seksiturismia ei tietenkään voida käsitellä samalla lailla negatiivisesti vaan sitä pidetään positiivisena asiana. Tämä tekopyhyys koko prostituutiokeskustelun ympärillä on jokseenkin mykistävää. En ole kyllä yhdenkään sinun kaltaisesi miehen nähnyt koskaan hyväksyvän prostun ammattia tyttärensä ammatiksi. Pidän siis omaa kirjoitustasi täysin tekopyhänä raapustuksena.

Itse en ole tekopyhä ainakaan tässä asiassa. Eli susta on ihan ok, jos tyttärestäsi tulee huora? Menisitkö peräti itse asiakkaaksi? Miksi vaimot ei anna? Saavat syyttää itseään, jos mies menee vieraisille.

Taidat olla aivan hitonmoinen pihtari!? Olet rikollinen, kun yllytät sukurutsaukseen. Kysymys on eri kuin yllytys. Miksi maksullinen seksi loukkaa.. No olisiko vaikka siksi että se koetaan uhaksi? Seksin ammattilainen olisi laillisesti ostettavissa, sitten meidän harrastajanaisten pitää tehdä sängyssä jotain, siis makaamisen ja nauttimisen sijaan. Jos maksullinen seksi laillistetaan, varmasti myös alalle suuntautuu "laatunaisia" lisää, kauniita, hoikkia ja taitavia, iloisia ja hyviä seuralaisia.

Kun mies kyllästyy seurustelemaan tuulipuku-Tuulikin kanssa, vaikka vedoten hirmuvaltaan tai muuhun epäkunnioittavaan käytökseen, ei Tuulikki voi tuudittautua ajatukseen, että exmies ei vähään aikaan tavaraa saa..

Miehen ei siis tarvitse kompromissata tässä asiassa. Seksiä saa aina kun haluaa, ilman suhdetta. Sitten nämä miehet jotka ovat käyneet maksullisissa, "tietävät paremmasta" ja moni nainen pelkää että uusi mies on joskus käynyt maksullisissa, eikä omat taidot riitä tyydyttämään lue: Sitten on erikseen pettäjämiehet.

Ne naiset, jotka antaa kerran kaks vuodessa, höntyilee, että tätä "uutta" pettämisvariaatiota ei saisi sallia, miehen TÄYTYY tottua olemaan ilman seksiä, pettäminen on kuvottavaa, mutta antaakaan ei haluta.

Mieluummin valtion omistamassa bordellissa kuin 1. Uskon itse, että jos valtio hokaisi perustaa oman ilotalon, tautiriski olisi minimaalinen, koska kaikki on kontrolloitu, ja hyvät puitteen ja myyvä naisosapuoli miksei mieskin.. SEKÄ olisi muuten aika hyvä verotuskohde. No tämän takia maksullinen seksi loukkaa useaa naista. Mitä hyötyä maksullisen seksin salliminen toisi? Verot, yksinäiset miehet saisivat seuraa kaikki kun ei ole valmiita laittomuuksiin , miesten stressi laskisi, naisia ei tarvitsisi "saalistaa" baareissa koko ajan, kun on tieto, että on aina toinen vaihtoehto oman käden lisäksi No, kuitenkin itse koen asian ei-loukkaavaksi.

Ei se ole minulta pois jos joku mies jostain saa piparia. Haha, vaikea uskoa että nainen olisi kirjoittanut näin miesnäkökulmaisen kirjoituksen. Tuon pahimman uhoajan tekstistähän paistaa juuri tuo, että hän pelkää jäävänsä vanhaksi piiaksi loppuelämäkseen, koska maksullinen seura poistaisi monelta tarpeen pitää aviovaimoa ja varsinkaan mitään läskiä tai pahasuista akkaa.

Maksullinen seksi ei loukkaa niitä, joiden miehet ovat tyytyväisiä, mutta jos parisuhteessa on ongelmia tai sitä ei ole , niin tottakai maksullinen seksi loukkaa. Seksi on tarve siinä kuin ruokailu, molemmat voi hoitaa samalla rutiinilla sen nelkytvuotta tai molemmista voi ottaa kaiken ilon irti ja kaikilta se ei kotona onnistu ja silloin olisi ihan fiksua käydä syömässä välillä siellä ravintolassa tai hakea uusia elämyksiä bordellista.

Juu, kyllä nainen olen. Eikä tuollaisen mielipiteen muodostaminen vaadi mieheltä tai naiselta mitään muuta kuin avarakatseisempaa ajattelumallia ja itsekriittistä tutkiskelua sekä sen että osaa arvostaa toisia ihmisiä samoin kuin itseään ja ymmärtää sen että muillakin on tarpeita hellyys, välittäminen, läheisyys, seksi.. Toista täytyy osata arvostaa sen verran, että katsoo kumppanin "ansaitsevan" samanlaisen kohtelun, kun mitä itse odottaa saavansa. Näkemykseni ei ole miehinen, se on looginen.

Heh, ihana tuo viimeinen kommentti: Se on yksinkertaistetusti aivan noin. Ihminen haluaa vaihtelua ja herkuttelua arkiruokaankin, joten miksi ei seksiin? Jos minun mieheni seksin aikana ajattelisi syntyjä syviä ja huomista työpäivää, potkisin pois samantein ja otettaisiin uusiksi, sitten kun häntäkin kiinnostaa. Jos seksi on koneellinen ja "pakollinen" suoritus, niin mikähän idea seksiä on ylipäätään harrastaa?

Tuolla kaavalla seksistä nimenomaan tulee tappavan tylsää. Seksin parasta antia on nimenomaan se kiihotus, se että maailmassa ei ole mitään muuta kuin se, että janoaa helpotusta oloonsa. Makuja, kosketuksia, odotusta, nauttimista sekä vastavuoroisesti se, kun saa kumppaninsa nauttimaan, se näky, ne äänet.. Nämä ovat niitä asioita, jotka tekevät seksistä tyydyttävää, ei se että vähän heilutaan jalkojen välissä ja saa orgasmin ja se oli siinä.

Ehei, se on vain osa siitä. Enkä tarkoita että pitäisi joka kerta olla jotakin uutta ja ihmeellisiä vempula-asentoja. Vaan se tunne täytyy ylläpitää. Kiireessä voi vetästä pikaset jos siltä tuntuu, mutta sitten kun viimeiseen 3 kuukauteen on vedetty pikaset, eikä oikeastaan kiihotuttu ollenkaan, kannattaa harkita missä vika, miten saisi rauhoituttua siihen härnäävään kiihottavaan, kostuttavaan, sähköistävään tilaan. Looginen se on, kyllä.

Usein vain menee niin, että naiset suhtautuvat niin kuin tämä "pohdiskelua" -tyyppi tässä keskustelussa. En usko sinua naiseksi, vaikka kuinka tyttömäistä nimmaria käyttäisit. Nainen ei pohtisi asiaa pelkästään miehen näkökulmasta ei onnistuisi vaan hänen pohdinnassaan tulisi tavalla tai toisella esiin myös naisnäkökulma. Silti sinä unelmoit "laatunaisten" rynnivän alalle, jos valtio ottaisi parittajan roolin.

Etkö muuten tiedä, ettei maksullinen seksi ole laitonta? Ihmetytääkin sinun prostituution kannatuksesi, koska ammattilaiselle homman täytyy olla "koneellinen ja "pakollinen" suoritus". Tuollaisen "tyttösen" kun joku mies vaimokseen saa, niin siitä ei kannata päästää irti, hän tietää rakastelun ja seksin eron.

Eräs fiksu nainen sanoi kerran mustasukkaisuuteenkin, että on aivan sama missä sen ruokahalun herättää, kunhan tulee kotiin syömään. Maksullista naista voisi käyttää myös tähän, eli hän vain kiusoittelisi miehen orgasmin partaalle muutaman kerran ja sen jälkeen mies menisi kotiin ja antaisi sille naiselleen kyydin, millaista ei ole saanut sen kolmenkymmenen avioliittovuoden aikana.

Taitaa olla suurin osa "keskustelijoista" maalta kehäkolmosen ulkopuolelta, sillä ainakin täällä maksulliset naiset ovat pääsääntöisesti sellaisia, joiden uskoisi todellakin saavan sitä seuraa ilmaiseksikin. En tiedä palkkatasoja maalla, mutta jos esimerkiksi joku nainen toimii graafisena suunnitteljana tai jonkun alan konsulttina, niin hän voi hyvinkin helposti laskuttaa yritysjohtajia palveluistaan ja pistää hintalapun niin hyvin kohdalleen, ettei todellakaan haittaa jos toiminnasta joutuu normaalit verot maksamaan.

Ja näitä naisia et todellakaan kadulla tai ravintolassa tapaa, etkä sovi "kaupasta".. Johan sanoin, että en ajattele asiaa miehen näkökulmasta vaan analyyttisesti. Ne eivät ole sama asia. Mutta siis, koska minulla ei heilu jalkojen välissä vehjettä, en saa ajatella loogisesti?

Että minun täytyisi naisena olla solidaarinen kaikkia näitä vouhkaajia kohtaan ja liiskata yleisen käytännön mukaan miehet maan rakoon asiassa kuin asiassa? Minä en ajattele tätä asiaa miehen näkökulmasta, ajattelen asian ihmisen näkökulmasta. Tietenkin oma näkökulma, naisena, löytyy, mutta tässä keskustelussa ei mielestäni ollut tarkoituksena minun mielipiteeni vaan pohtia sitä, mikä siinä prostituutiossa naisia ahdistaa.

Minun omakohtainen mielipiteeni tähän aiheeseen on se, että seksin myynti tulisi sallia. Asia ei pelota eikä ahdista minua lainkaan. Pettäminen sitten on asia jota toki pelkään, mutta jos on sellaisessa suhteessa, että toinen osapuoli päätyy pettämään, ei se suhde kauhen kaksinen voi olla, vaikka kuinka olisi puoli vuosisataa oltu yhdessä ja intetään jopa itselle että on upea suhde..

Mutta se on täysin turhaa että etukäteen pelkää että toinen pettää, jos niin tapahtuu, niin sille asialle ei etukäteen murehtimalla voi yhtään mitään, ELLEI sitten katso peiliin ja ala itse kohtelemaan kumppaniaan paremmin.

Enkä tarkoita sitä, miestä pitäisi palvella oman sietokyvyn äärirajoilla, vaan kaikki perustuu pohjimmiltaan kunnioitukseen. Se ei mielestäni ole kohtuutonta. Niin ja taustatietona itsestäni; tiedän etten ole täydellinen, en ulkoisesti enkä sisäisesti, mutta yritän parhaani. Edellisessä suhteessani en yrittänyt lainkaan, lihosin, laiskistuin, seksi ei kiinnostanut oikeastaan yhtään.

Tätä kesti 7 vuotta. Nykyisen mieheni kanssa asia onkin sitten täysin eri. Edellisen suhteen yrittämättömyys johtui mielestäni siitä, että en kunnioittanut häntä suuremmin. Sitten siihen vielä kun lisää sen, että entinen mieheni ei vaatinut minulta juurikaan mitään, tilanne päätyy siihen, että alitajuisesti testaa rajojaan, lihoaa lisää, liikkui yökerhoissa jatkuvasti, tutustui uusiin miehiin kaveripohjalta, jne.

Sitten kun huomaa, että rajoja ei ole, kaikki paitsi pettäminen on sallittua, koskaan ei huomauteta mistään, niin miksi sitä edes panostaa sellaiseen suhteeseen? Nykyinen mieheni odottaa tiettyjä asioita, niin kuin minä odotan häneltä.

Pidän ulkonäöstäni taas huolta, käyttäydyn ystävällisesti ja välittävästi. Edelliselle miehelle riitti että siinä on joku, ihan sama kuka. Nykyinen haluaa minut, tälläisenä kuin olen, mutta pidän häntä niin suuressa arvossa ja kunnioituksessa, että haluan olla parempi hänelle asiassa kuin asiassa ja teen asian eteen hommia.

No tuli romaani, mutta eikai se ole niin justiinsa. Niin ja siihen että et usko että olen nainen.. Eipä sille sitten mitään voi. Halusin tuoda oman kantani asiaan ja nyt valoitin omaa elämäänikin, sanokaa sitä sitten vaikka miehiseksi joo kantaani ja elämääni samapa se: Ehkä se ammattilaiselle sitä onkin.

Mutta miksi hän sitä tekisi kuitenkin? Hän saa siitä rahaa. Pakollinen suoritus se ei ole, aina voi vaihtaa alaa. Prostituutioon liittyy asiakkaan näkökulmasta paljon muutakin kuin seksi. Esimerkiksi toisen ihmisen läheisyys, kehon kosketus. Silloin se on ihan sama hoitaa homma omin käsin. Mutta prostituoidulta saa sellaista seksiä kuin haluaa.

JA sen sanon, että en ihannoi seksibisnestä. Mutta koska maailma ei toimi ideaalisti, on valtavasti ihmisiä jotka elävät puutteessa, joko seksin tai läheisyyden puutteessa. Se olisi kohtuullista sallia heillekin mahdollisuus johonkin niin upeaan kuin seksi. Otathan huomioon myös ne ihmiset jotka eivät saa seksiä ilman että heidän täytyisi maksaa. En ymmärrä mikä hirveä tarve ihmisillä on tuomita toisten teot ja halut.

Yleinen ajatus tuntuu olevan, että jos minä en sitä ymmärrä niin sen täytyy olla väärin. Laatunaiset varmasti ovat miesten päiväunia: Minä tunnen erään naisen joka täyttää mielestäni laatunaisen kriteerit, ja hän toimii seksialalla. Seuraa saisi ilmaiseksikin, miksi sitten myy itseään? Hän sanoi että sama siitä on rahaa ottaa. Naiset baareissa ostetaan ilmaisilla drinkeillä ja suurella lässytysmäärällä. Jos sen parin tunnin piirityksen katkaisee kokonaan pois, tapaa naisen, harrastaa seksiä ja sitten antaa siitä naiselle rahaa Ammattilaisen kukkaro ei kevene puolella, kunhan ammattilainen ei ole niin tyhmä, että alihinnoittelee itsensä.

Ammattilainen päättää paljon haluaa tunnissa tienata, lisää siihen kaikki verot ja muut maksut päälle ja siinä on sitten valmis hinta. Tiedän kyllä että seksikauppa ole laitonta. Mutta tiedätkö sinä, että paritus ei aina ole paha asia, se voi tarkoittaa myös turvaa? Esimerkiksi joku täti-ihminen seisoo kadulla, myymässä itseään, seksin harrastus tapahtuu joko miehen asunnolla, hotellissa tai naisen asunnolla.

Kukaan ei ole turvaamassa naista, kukaan ei ole auttamassa jos mies onkin hullu. Jos valtiolla olisi bordelli, siellä olisi vartioita, ympäristönä olisi hyvät siistit tilat, ja pelin voisi aina vetästä poikki jos alkaa siltä tuntumaan.

Mikä sinusta on niin kamalaa siinä, että joku ostaa seksiä, silloin, kun myyvä osapuoli on sinut asian kanssa? Ketä se loukkaa jos kaksi ihmistä harrastaa seksiä ja molemmat hyötyvät siitä tahollaan? Onko se sinulta pois jos joku harrastaa seksiä rahasta? Etpä onnistunut vieläkään uskottavasti esittämään naista. Tarinasi oli liian ulkokohtaisesti kerrottu, että se kävisi kirjoittajan omista kokemuksista. Eikä siinä vielä kaikki: Parempi kun jatkossa pitäydyt vain omassa sukupuolessasi, etkä yritä esittää naista.

Naisena esiintyminen kun ei sinulta oikein luonnistu. Keksimäsi nimmarikin on vähän lapsellinen. Kaikesta kuitenkin näkee, että teksti on keski-ikäisen-, eikä nuoren kirjoittamaa. D No onneksi sillä ei ole mitään virkaa, mitä sinä minusta ajattelet.

Vaikutat vähän sellaiselta periaatevänkääjältä, etkä uskoisi vaikka näkisitkin minut. Mutta tuo oli jo aika paha että vaikutan keski-ikäiseltä: O Olen 23 vuotias enkä vanhus ;.

Puhut valtion bordellista, jossa työntekijät kuitenkin toimisivat yksityisyrittäjinä määräisivät oman palkkansa. Koita nyt ensin päättää kumpaa kannatat, valtion omistusta, vai yksityisyrittäjyyttä.

Missä kohtaa minä muuten olen sanonut sen olevan kamalaa "että joku ostaa seksiä, silloin, kun myyvä osapuoli on sinut asian kanssa"? Olen pitänyt vain lapsellisena sitä, että sinä haaveilet "laatunaisten" rynnivän johonkin valtion ylläpitämään bordelliin. Kyllä he toimisivat edelleen samalla tavalla kuin "Joopajoo.. Mosaic- hostellissa oli hotellinjohtajan mukaan brittien jäljiltä kattokin spermassa kun polttariporukat runkkaavat ja nussivat toisiaan dildolla perseeseen.

Oi Suuri-Päällikkö voitko kertoa miksi prostituutiota ei saisi kieltää? Kaikki muut puolueet vaan imee suuryritysten persettä. Antaa persettä praha prostituutio Antaa persettä praha prostituutio Nopankylä sex tarinnoita naisten ulkoilutakki ale naisten pornopaini pillu nuori poika nai poikaa seksiä camilla aikuisviihde raiskaus tarinat tyttö skype pikkarit kuopio vapaita videoita kaunis karvainen vittu parkinson risteily tallinna.

Putkimies kemijärvi pillua tampereella. Ranskalainen miestenlehti ranskalainen teiniporno. Rose private show filmi lahden huorat pano videot jannea pannaan thai pojan terskaa itsekuvatut nuoret tytöt pelaa rumaa porno karhu porno ru teiniseksiä antaa persettä praha prostituutio new videos tuki. Panoseuraa haapavesi perse huorahtava nainen ja seksi.

Työnsin kullini rakel liekki panokoulu tube makkaraa vittuun sisään kiihoittava pylly. Tyttärelle kullia baarissa helsinki erotiikka romanttinen sexsivideo. Porno sari pornoelokuva kotiäiti ilmainen aikuisseksivideo ilmainen raakel liekki pillu näkyy mummun emätin näppylä.

SEKSITTREFFIT HOMOSEKSUAALISEEN SEINÄJOKI SEKSI

Ihminen voi hymyillä ja näytellä, että kaikki on ok, mutta kokea yhdenkin asiakkaan tai shown jälkeen niin kovia suomalainen homoseksuaaliseen pornofilmi seksikäs mies alasti, ettei tee moneen päivään mieli edes istua. Sitten voi vaimokin ottaa iltatyökseen saman hommantästä suositusta ammatista. Kaiken vapaaehtoisuuteen perustuvan toiminnan kieltäminen vaatii perusteluja. Sillä onhan niin että muutokset pitää alkaa omasta itsestään. Tiedän kyllä että seksikauppa ole laitonta.

Homoseksuaaliseen maksullista seksiä suomi porni