Seksi vaatteet mies saa homoseksuaaliseen kyrpää

19.01.2018

Gay-hieronta

Comments Off on Seksi vaatteet mies saa homoseksuaaliseen kyrpää


seksi vaatteet mies saa homoseksuaaliseen kyrpää

Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Itse olen 36v mies ja rakastan sitä kun nainen istuu naamalla. Kiva olisi kuulla naisten mielipidettä. Joko täällä, privana tai livenä ; pks. Joskus jo pikkupoikana ihailin isosiskoani.

Tykkäsin niin paljon että hakeuduin aina hänen seuraansa. Meillä on viiden vuoden ikäero. Siskosta pikkuveljen lähentelyt tuntuivat tietysti ällöttäviltä. Muistan kun kerrankin oltiin saunassa. Sisko oli silloin viisitoista ja suihkutteli itseään käsisuihkulla. Jäin hänen viereensä katselemaan suu auki hänen jo melkein naisen muotojaan. Kauniisti levinnyttä lantiota ja tytön terhakoita pystyrintoja joissa nännit nöpöttivät kovina ja kiihottavina kuin odottaen hellää kosketusta.

Vesi valui päästä varpaisiin kastellen siskoni puutarhan. Siskon hennot häpykarvat vettyessään paljastivat melkeinpä rivosti kauniisti pullottavan pimpin. Muistan ajatelleeni kuinka hän olikaan muuttunut vain muutamassa vuodessa. Tytöstä oli tulossa nainen. En saanut katsettani tuosta kauniista näystä. Siskon paljas häpy suorastaan lumosi minut tehollaan. Silloin sisko sattui katsastamaan minuun ja huomattuuaan minun tuijottavan tussuaan sai raivarin. Suunnaten suihkun naamaani hän huusi käskien minun painua vittuun tölläämästä.

Silloin äitimmekin ryntäsi katsomaan löylyhuoneesta mitä meillä oikein oli tekeillä. Sisko kanteli minun katselleen häntä. Silloin äiti nappasi korvastani kiinni ja vei nuppituljua pukuhuoneeseen. Käskien minun istua penkillä alasti meni löylyyn takaisin. Kun äiti ja siskoni olivat pesseet itsensä he lopulta tulivat pukuhuoneen puolelle. Äitini sanoi heidän keskustelleen minun rangaistuksestani ja tulleensa siihen tulokseen että he antavat minulle Koivuniemen Herraa.

Sisko kietoi kylpytakin päällensä ja haki ulkoa oikein kunnon pajunoksan. Edelleen alaston äitini käski minut poikittain mahalleni syliinsä. Tunsin kuinka paljas pojankikkelini painui äitini häpykarvoitusta vasten. Silloin siskoni alkoi piiskata pakaroitani ensin hitaasti ja sitten vauhtia kiihdyttäen. Sisko ei totisesti säästellyt voimiaan. Jostain syystä ensikivun ja kirvelyn mentyä tunsin suorastaan nautintoa tilanteesta.

Takapuolta kuumotti ja äitini pehmeät reidet toivat lisänautintoa. Kivekset lepäsivät reittä vasten ja kikkeli äidin vatsan alla vasten häpykarvoja. Hetken kuluttua aloin kuin vaistomaisesti joka lyönnillä liikuttamaan lantiota äitini sylissä. Kivekset liikahtelivat pehmeässä reidessä ja nappula häpykarvoja vasten. Silloin siskoni lakkasi piiskaamasta, ja totesi äidillemme minun tyydyttävän itseäni. Tietenkin äiti oli sen tuntenut mutta käski siitä huolimatta siskoani jatkamaan selkäsaunaa.

Sisko jatkoi piiskaamista jos mahdollista vieläkin rajummin. Osa lyönneistä lämähti jo osin tunnottomille pakaroilleni ja osa kipeästi selkään. Selkäiskut saivat minut ulvomaan tuskasta mutta siitä huolimatta jatkoin itsetyydytystä äitini alapäätä vasten. Lopulta sain tyydytykseni ensimmäistä kertaa elämässäni.

Olin vasta kymmenvuotias eikä murrosikä ollut vielä alkanut. Kuitenkin sain mitä ihanimman orkun vailla siemensyöksyä. Kiveksissäni kimmoili ja kutitteli kuin siellä olisi kuhissut miljoona muurhaista. Tunne eteni kikkelliini joka sykki kivikovana, ja siitä edelleen pääkuoreen asti. Tärisin ja vapisin äitini tiukassa otteessa.

Hetken kuluttua siskoni löi raivoissaan viimeisen lyönnin pakaroilleni niin lujaa että pajunvarsi räsähti kahtia. Siskoni huohottaessa piiskaamisesta voipuneena äitini irrotti otteensa niskastani. Nousin vapisevin polvin seisomaan kuin huumantuneena. Äitini katsoessa minua hellästi siskoni avasi kylpytakkinsa vyön ja meni suihkuun hiestä märkänä. Äiti kietoi hellästi kätensä ympärilleni laventelintuoksuisen alastoman vartalonsa tuoksuessa lähelläni.

Äiti suuteli pääkakeani ja sanoi pesevänsä minut kunhan siskoni tulee suihkusta. Sisko tuli pukuhuoneen puolelle merkillinen omahyväinen hymy huulillaan. Niin äitini pesi tämän pojan aristavat pakarat ja selän hellin ottein varoen koskettamasta yhäti jököttävään piliini.

Laitoimme kaikki kolme kylpytakit niskaamme tai piti laittaa. Minä nimittäin en voinut piiskaamisesta hellien paikkojeni takia. Sisko oli merkillisen hiljainen koko illan katsellen vain minua vähän väliä. Illalla hän tuli vielä huoneeseeni ja sanomatta sanaakaan minun maatessa alasti mahallani siveli hiljaa selkäni ja pakarani kosteusvoiteella ja rasvoilla. Makasin ja nautin siskoni hellässä käsittelyssä.

Vuosia kului ja kaikki ne vuodet kävin viikoittain äidin ja siskon kanssa saunassa. Sen kerran jälkeen kun olin saanut piiskaa tirkiskelystä siskoni ei enää välittänyt tuijotteluistani. Sain rauhassa katsella kun hän jopa kyykkysillään pesi suihkulla menkkojen aikoihin verta vuotavaa vulvaansa. Se näky kiihoitti minua erityisen paljon. Häpeilemättä nyt jo karvojen ympäröimä kyrpäni jökötti jäykkänä kuin rautakanki tämän suloisen näyn edessä.

Äitimme näki minut katselemassa siskoni alapääpesua monet kerrat tanko tanassa mutta käveli vain hymyillen löylyihin. Sitten lopulta ollessani kuudentoista ja siskoni kahdenkymmenenyhden menimme kaksistaan saunaan Vanhempien naisten teehetki - palvelija. Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle. Hoitaisin tarjoilun, hieroisin mahdollisesti jalkoja, ja palvelisin. Ja luonnollisesti vaatetonna, katseltavana.

Ja yksi heistä olisi omistajani, joka voisi muille sallia myös koskettamiseni, jos sitä vieraat haluaisivat. Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Heteromiehen homo? Olen parisuhteessa elävä heteromies mutta seksin suhteen minulla on miesten välisiä fantasioita. En pidä itseäni homoseksuaalina, vaan ennemmin uteliaana. Haluasin joskus kokea seksin toisen miehen kanssa. Minua kiihottaa ajatus ottaa suihin toiselta mieheltä ja kokea peppuseksiä toisen miehen kanssa.

Minkäänlaista muuta vetoa minulla ei miehiä kohtaan siis ole. Muita saman fantasian jakavia miehiä? Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Siskon kanssa Joskus jo pikkupoikana ihailin isosiskoani. Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Ei ole jäänyt fantasian asteelle. Melkein kaikkea ihminen eläissään katuu vaan ei nuorena naimistaan. Sama fantasia mutta ei panoja, haluaisin ihan hirveästi. Täällä olisi myös v mies, joka on samaisessa tilanteessa kuin sä Ja haluja olisi myös kokeilla. Olen 33v mies ja haluaisin imeä munaa niin että suuhuni lauetaan kiimaisesti. Mun poikaystävän fantasia on rakastella mun ja kahden miehen kanssa. Sitä pantais ja alistettais?

Minun fantasiani on myös alistaa mieheni toisen miehen pantavaksi. Tämä sulkee automaattisesti feministit vakavasti otettavien morsiankanditaattien joukon ulkopuolelle. Ainuttakaan älykästä feministiä kun en ole koskaan tavannut. Eipä silti, en kyllä ole heitä varsinaisesti etsinytkään.

Ei se ainakaan minua masenna. Ja ihmissuhteissa pidän itse haasteista. Kyllä naisen pitää olla voimakastahtoinen, temperamenttinen ja tulinen, muuten hän ei seurassani pärjää. Junakohtaus, Kunhan malttaa irrottautua varhaislapsuuden solipsismista, sitä tajuaa muidenkin ihmisten olevan ajattelevia ja tuntevia ja, inshaa allaah, sisäistää mitä tarkoittaa "tee muille, kuten tahtoisit itsellesi tehtävän". Kaunis ajatus, mutta harvalta se todella taitaa onnistua tai pysyä mielessä. Kun nyt tulit maininneeksi omaa historiaasi, olet siis itse hyväksynyt lähimmäksi ihmiseksesi tyypin, joka ilmeisesti halusi sinun tappavan hänet.

Tai sitten hänkään ei ollut ajatusta sisäistänyt. Jos ajetaan täydellistä tasa-arvoa kaikessa niin tottakai se on. Tämä mahdoliistaa erilaisia asioita. Joku syntyy jalattomana, toinen jalallisena, sama homma.

Itse tykkään ajatella sen verran evoluutiobiologisesta näkökulmasta että vaikka tämän saman päätelmän mukaan uros joka jossakin soidinmenotaistelussa saa sen naaraan ja se toinen saa palkakseen esim. Tämä pätee myöskin seksuaalisuuteen ja sitä kautta parinvalintaan. Itse tosiaan näen että maailma ei koskaan voi olla tasa-arvoinen koska resursseja ei edes syntymässä jaeta tasan joten en tasa-arvon puutetta osaa kokea varsinaisena virheenäkään. Brunologi, se oli sitä aikaa se. Toivottavasti jotain olen oppinut, koska ainakaan tää, mitä mä itse kuvittelen oppineeni, ei ole tullut helpolla.

Ja toisia syntyy enemmän kuin toisia. Minusta on sama, puhutaanko ihmisen kannalta maailman virheestä vai synnynäisestä epätasa-arvosta. Arawn, Eikö sekin oikeastaan ole virhe, etten saa helposti kaikkea, minkä haluan? Virheestä puhuminen, niin kuin teen, on ehkä provosoivaa ja kuulostaa vastaan pakoilulta.

Sanon nyt vielä, että muunlainen maailma, ihmisten muunlainen käyttäytyminen ei ole mahdollista eikä siksi itkemisen väärtiä. Itseä voi muuttaa ja yrittää saada sellaista, jonka saavuttaminen tuntuu vaikealta.

Jos olet, niin mitä yritit viestittää tämän blogipostauksen jälkimmäisellä tekstillä? Harvan ihmisen kanssa saa oikeasti älykkään keskustelun aiheesta ilman, että toinen alkaa jankkaamaan tai siirtyy henkilökohtaisuuksiin. Tätä esiintyy naisten keskuudessa toki, mutta en menisi yliarvioimaan miesten väittelytaitoja yhtään paremmiksi. Miesten vastine nasten antamattomuudelle on nyrkki, joka ei heilu treffeillä siinä pelossa ettei enää saakkaan römpsää Yleensä naiset haluavat vetäytyä väittelystä nopeasti,jos sellaiseen päätyvät.

Nyrkkiä saatetaan antaa miesten keskeisessä 'väittelyssä' vahvassa humalassa tilanteen pahaksi mentyä. Kovin moni mies tuskin on hakannut naista katsomuksellisten erojen tähden,vaan pikemminkin todettuaan olevan kyvytön päihittämään naisen nalkutuksessa ja juonittelussa. Lähinnä mä tarkoitin, että pitää välillä ihan oikeasti muistaa, että muutkin ihmiset ovat ihan oikeita ihmisiä eikä kohdella niitä itsensä jatkeina.

Oikeasti mimmit joko antavat tai eivät anna ja on harvinaisen vähän, mitä mies sille asialle ihan oikeasti voi tehdä. Toki se vähä kannattaa tehdä, niin on edes jotain mahkuja. No Jos meille nyt tupsahtaisi blogistaniin Agentti 47 niminen bloggajaa MIES joka kertoisi suunnitelmakseen listiä jokaisen vinkujan ihmissudessa, niin se herra ei tule näkemään päivääkään puutetta ;.

No hemmetti, uskottava se on kun ihan oikea elävä tyttö sanoo. Sitähän mäkin täällä nimittäin aina saarnaan. Lienisikö niin, että Eufemia olisi viitannut kommentillaan lähinnä Junikseen itseensä poikkeuksena säännöstä?: Ja vielä sellaiselle miehelle, jota ei naisen mielipiteet kiinnosta, eikä nainen edes ihmisenä?

Tuskinpa olisi kauhean nautittavaa seksiä fyysisesti sen enempää kun henkisestikään. Vastaus on niin yksinkertainen, etten minä edes tajua miksi te enää tätä kyselette.

Suurin osa naisista haluaa ihmissuhteen. Suurin osa naisista ei halua pelkkää seksiä. Samalla tavalla minä voisin kysyä, että miksi en saa ihan ketä miestä haluan suhteeseen kanssani. Pitäisihän niiden alkaa, vaikken olekaan enää nuori enkä kauhean hyvännäköinen, vähän paksukin ja pahaluonteinen. Mutta kun minä kerran haluan, niin miksei ne sitten. Ano, maailma on kyllä ihan oikeasti väärällään naisia jotka eivät tahdo mitään ihmissuhdetta vaan kunnon kyytiä edes kerran.

Niilläkin vain on tapana valita keneltä sitä kyytiä tahtovat ja sehän tässä ongelma näkyy olevan. Eli toisin sanoen ATM jää odottelemaan sitä romanttista rakkautta raittiiseen, savuttomaan ja normaalipainoiseen naiseen huom. Ehkä kannattaisi kääntyä uskovaiseksi, tuttavapiirini hihhulit poikkeuksetta kaikki seurustelevat normaalipainoisia, savuttomia, raittiita, hyvää keskiluokkaa, hyvä työmoraali , mitä erinomaisinta keskitasoa. Tosin en tiedä minkälaista on olla suhteessa, jossa Jeesus tai Allah on kolmantena henkilönä arjessa.

Uskonto voi olla melkoinen Matin taittaja. Todennäköisesti minulta jää jotain hyvin oleellista huomaamatta tässä ehdotuksessa. Hassua katsoa, miten alkuperäinen aihe aina unohtuu muutaman postauksen jälkeen ja koko juttu rönsyää jonnekin ihan hevoseen, ja silloinkin seassa on sellaisia virhepäätelmiä, että pakko kai mun on taas tultava hivenen tuomaan erinäistä perspektiiviä soppaan mausteeksi.

Tasa-arvo ei tarkoita sitä, että jalattomana syntyneellä pitäisi olla jalat tai että tyhmän ihmisen pitäisi voida olla älykäs - vaan sitä, että ihmisarvo on kaikilla sama, yksikään laki tai virallinen käytäntö ei syrji ketään minkään syntyperäisen ominaisuuden jota ei voi muuttaa perusteella, ja että kaikilla on ominaisuuksiinsa suhteutettuna samat mahdollisuudet ja oikeudet.

Mutta se, että jalaton ei saisi esimerkiksi osoittaa tunteitaan tai heikkouttaan, tai että hän ei saa tehdä asioita joita jotkut toiset saavat - asioita, joihin hän pystyy - on epätasa-arvoa. Jos hän joutuu jalattomuutensa vuoksi kokemaan lainsäädännöllistä tai sosiaalista sortoa ja syrjimistä, jota jalalliset eivät joudu kärsimään, niin silloin kyseessä on epätasa-arvo.

Pelkkä jalattomana syntyminen ei siis oikeuta epätasa-arvoon, eikä ole sinällään mikään tasa-arvoon liittyvä epäoikeudenmukaisuus.

Se on lähinnä tiettyjen ominaisuuksien puutos, joka ei saa oikeuttaa syrjintää. En oikein aina ymmärrä, kuinka ihmiset tasa-arvosta puhuttaessa vetävät aina nämä jalattomat ja älyttömät esiin, ja generisoivat räikeästi miehiä sukupuolensa perusteella syrjivän nykylainsäädännön ja käytännön sosiaalisesta puolesta puhumattakaan tyyliin "no, täydellistä tasa-arvoa ei voi saada, niin että turha tehdä mitään feminismin kitkemiseksi valtaapitävistä elimistä ja miesten oikeuksien parantamisesta vähintään naisten oikeuksien tasolle"..

Tällaista katsantokantaa en ymmärrä. Tasa-arvon epäkohta ei ole se, että jalaton ei voi juosta tai että tyhmä ei voi optimoida mutkikasta ohjelmakoodia, vaan se, että miehen täytyy mennä armeijaan, mutta naisen ei - miehen täytyy riskeerata itsetuntonsa sen ollessa vasta kehittymässä, koska hänen oletetaan aina tekevän sosiaalis-romanttis-seksuaaliset aloitteet, ja naiset pääsevät tässäkin kuin koira veräjästä.

Nämä eivät ole mitään sukupuolen mukana automaattisesti seuraavia asioita muiden varmasti satojen vastaavien epäkohtien muassa , vaan yhteiskunnallisesti ja lainsäädännöllisesti muutettavissa olevia, miehiä syrjiviä käytäntöjä ja lakeja, joita ei ole hakattu kiveen, vaan jotka voidaan muuttaa. Nämä miehiä rajusti sortavat, alistavat ja mustamaalaavat käytännöt ja lait ovat niin syvälle painuneita, etteivät ihmiset usein huomaakaan, miten arkipäivässä tulee huomaamattaan paneteltua miehiä tai odotettua miesten automaattisesti tekevän tekoja, joita naisilta ei odoteta.

On niin helppo olettaa, että miehet uhrautuvat kaikkeen raskaaseen ja likaiseen, niin että naisen ei tarvitse vaivautua. Kaikki tämä miesten sortaminen on niin syvällä ihmisten alitajunnassa, että ilman erillistä itsetutkimista ja tietoisuutta miesten sorrosta, sitä voi olla jopa vaikea havaita, kuinka itsekin toteuttaa tätä miesten alisteisena pitämistä arkipäivän puheessaan, vitseissä miesten typeryydestä, katsomalla näitä tv-sarjoja, joissa mies on täysi toope ja näyttämällä niitä lapsille, jne..

Mutta silti, rajansa kaikella - lopettakaa puhe jalattomista ja älyttömistä, ja kertokaa, onko oikein, että puolet väestöstä pakotetaan asioihin ja toista puolta pidetään kuin kukkaa kämmenellä?

Sitä että molemmat ovat ihastuneita toisiinsa? Sitä ettei tyydy keneenkään muuhun kuin "oikeaan"? Samat naamat ovat valmiita puolustamaan mielipidettään nyrkillä myös selvin päin, mutta paljon harvemmin kuin puheliaisuutta edistävän humalatilan aikana.

Tässäkin keskustelussa naisia on syytetty joka välissä epärehellisyyden suosimisessa. Miten se tulee esille? Ottaako nainen kenties selvää treffien aikana miehen epärehellisyydestä vaikeaa kummallekin sukupuolelle , sit kiihottuu ja antaa? Sitten vielä todetaan, ettei tasa-arvo muka olisi mahdollista, koska naiset ja miehet ovat biologisesti erilaisia, että pitäisi odottaa, että jatkossa miehetkin saataisiin synnyttämään ja muuta vastaavaa.

Eihän tasa-arvossa mistään samankaltaisuuden vaatimuksesta ole kysymys, vaan siitä, että olemassaolevasta erilaisuudesta huolimatta, ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti, että heillä olisi samat oikeudet ja velvollisuudet. Miesten on syytä tiedostaa tämä tosiasia, jos haluavat säilyttää hyvät välit naisiin. Kyllä naiset haluaisivat kuulla sen rehellisen mielipiteen - he vain haluaisivat, että se kehu OLISI se rehellinen mielipide. Sillä, mikä rehellinen mielipide se nyt sitten on, jos vain pitää yrittää miellyttää toista?

Ei mielipiteille voi asettaa tuollaisia vaatimuksia ja rajoituksia. Jos sanoo haluavansa toisen rehellisen mielipiteen, niin sen pitää sitten kelvata sellaisenaan, vaikka se ei olisi mieleinen. Kun näin ei todellisuudessa ole, ei järkevällä miehellä ole muuta mahdollisuutta kuin kehua, olipa hänen henkilökohtainen, rehellinen mielipiteensä millainen hyvänsä.

Tämähän on sama kuin Fordin T-mallin värivalikoima aikoinaan: Ja nyt mies saa kysyttäessä vapaasti kertoa rehellisen mielipiteensä naisen ulkonäöstä tai vaatteista, kunhan se mielipide vain on ylistävä.

Jos tämä on naisten mielestä mielipiteenvapautta, niin kummallista on. Mielipiteenvapaus on käsittääkseni se, että valtiossa saa laukoa mielipiteitä ilman, että joutuu niistä rikosvastuuseen poikkeuksena jotkut kohdat, esim. Mielipiteenvapautta ei ole se, että saa laukoa naiselle mitä vaan ja silti on oikeutettu saamaan tältä seksiä. Mielipiteenvapaus nyt vain tarkoittaa, että mielipide voi olla ihan millainen vain ja että jokaisella on omiin mielipiteisiinsä oikeus, ilman mitään asetettuja ennakkoehtoja siitä, millainen mielipide olisi hyväksyttävä.

Ja kunnianluokkauksesta voidaan puhua vain, jos tämän mielipiteensa ilmaisee. Eihän toisten ajatuksia voida, ainakaan vielä toistaiseksi, valvoa.

Se on sitten kysymys sananvapauden rajoista. Turha sitten kysyä rehellistä mielipidettä, jos ei sitä ole valmis kuulemaan. Mutta koska naiset eivät tule muuttumaan, on miesten syytä ymmärtää, ettei kysyttäessä oikeasti haluta kuulla heidän rehellistä mielipidettään, vaan kehuja.

Mutta ei tämä poista kenenkään oikeutta suuttua jonkun toisen mielipiteistä. Henkilöllä A on oikeus olla mieltä X ja ilmaista se ja henkilöllä B on oikeus loukkaantua ja suuttua henkilölle A tämän mielipiteestä ja osoittaa suuttumustaan laillisin keinoin.

Mutta tosiasiahan on, ettei nainen noissa tilanteissa halua mitään rehellistä kokonaisarviota asustaan tai ulkonäöstään, vaan hän haluaa mieheltä kehuja. Harva vain viitsi rehellisesti vaatia: Jos ne kehut vastaavat miehen rehellistä mielipidettä, niin aina parempi, mutta välttämätöntä se ei ole.

Mikään ongelmahan tämä ei ole, kun sen vain oppii. Kyllä naiset kehuja kaipaavat, se on totta. Eikä sitä useinkaan kehtaa suoraan pyytää. Asiaan voi tietysti varautua kehumalla naista etukäteen.

Vai onko tässä sellainen tilanne, että jos kysytään rehellistä mielipidettä, pitää sanoa se negatiivinen mielipide, vaikka positiivinenkin olisi olemassa?

Edellinen hyväksytään muuten paljon helpommin, jos ensin tulee positiivinen. Negatiivisetkin mielipiteet voi kertoa monella tapaa. Sitä paitsi kyse voi olla asustakin. Suurinta osaa miehistä ei pahemmin joku rätti kiinnosta, mutta tosiasia on, ettei se sellainen "ihan kiva" kelpaa kuitenkaan vastaukseksi. Se on se pienimmän riesan tie.

Jos nainen nimittäin itse pitää ko. Kaikenlainen epäröinti tai arvelu tulkitaan kuitenkin loukkaukseksi. Nämä eivät ole mitään sukupuolen mukana automaattisesti seuraavia asioita, vaan yhteiskunnallisesti ja lainsäädännöllisesti muutettavissa olevia, miehiä syrjiviä käytäntöjä ja lakeja, joita ei ole hakattu kiveen, vaan jotka voidaan muuttaa.

Käsittääkseni homma on kuitenkin niin, ettei kenenkään ole pakko riskeerata kehittyvää itsetuntoaan ja tehdä aloitteita yhtään kenellekkään.

Se että yksi ryhmä kuitenkin päättää niin tehdä, ei tarkoita sitä, että toisenkin ryhmän olisi pakko tehdä tehdä. Nähdäkseni miehet tekevät aloitteit a loppujen lopuksi kuitenkin vapaaehtoisesti. Voittehan toki kokeilla saada kaikki miehet lopettamaan aloitteiden teon, ja katsoa aktivoituvatko naiset sitten: Asevelvollisuudesta olen kyllä Vortacin kanssa samaa mieltä sikäli, että sen pitäisi olla yhtäläinen sukupuolesta riippumatta.

Tosin mieluummin niin, että se poistettaisiin kokonaan ja korvattaisiin esim. Miehiäkään ei mielestäni saisi pakottaa armeijaan. Kyllä se on ihan miehistä kiinni. On aina ollut ja tulee aina olemaan. Sitä että molemmat ovat ihastuneita toisiinsa, lisäksi sellaiset asiat kuten "tule sellaisena kuin olet" pitävät oikeasti kutinsa. Siinä on tiettyä ideologiaa, sellaista hömppää. Sinä saat olla ihan mitä mieltä tahdot ja mimmit saavat dilkata ihan kenelle tahtovat. Helppo homma, eikö vain?

Mutta jos aikoo menestyä naisten parissa, on paras osata valehdella, sillä lopulta vain se auttaa. Voin sen kertoa ihan kokemuksesta. Enkä ole edes ainut, jolla on samanlainen näkemys. Ja se myös toimii. Tämä ei siis ole mitään turhaa valitusta saatikka syyttelyä, vaan todellisuuden havainnointia ja toimivan, ja hyväksi havaitun, ratkaisumallin ja positiivisen esimerkin tarjoamista nuorille miehille.

En tiedä, oletteko te miehet sitten raivokkaan rehellisiä toisillenne ihan aina, mutta itse olen huomannut laskettelevani luikuria kutakuinkin ihan kaikille, jopa itselleni. Well, minähän olen vain petollinen nainen.

Jos haluan kuulla rehellisen mielipiteen jostain, sen myös sanon, ja odotan myös sellaisen saavani. On naisille pakko valehdella. Alkajaisiksi on pakko valehdella olevansa kokenut, koska, kuten TiraMisu-vainaan tytöt sanoivat, kaksi on huonoa seksin muotoa, kokemattomat yhdessä ja kokenut opettamassa kokematonta.

Mutta kehuja pitää saaada. Ja niinpä niitä annetaan, vaikka kaikki tietävät, että rehellisyyttä tai omia mielipiteitä siinä ajatuksenvaihdossa ei ole lainkaan.

Mutta eivät naiset halua kuulla tätä, tai mitään muutakaan rehellistä, miehen omista ajatuksista, silloin kun he kysyvät tämän rehellistä mielipidettä vaatteistaan. Ei siinä ole siitä kysymys. He haluavat vain miehen kehuvan heitä.

Toisaalta pelkkä "ihan kiva" -linja ei myöskään kelpaa, koska miehen on esitettävä kiinnostunutta. Lisäksi naisen oma mielipide vaatteistaan ja ulkonäöstään voi muuttua hetkessä, joten parasta on tunnustella tikulla jäätä, ja myötäillä naisen oletettuja näkemyksiä.

Toisin sanoen, valehdella täytyy. Onko se ihan oikeasti useimpien mielipide? Itse kuitenkin tiedän niin monta miestä, joilla on jonkinlainen mielipide - ei tietenkään kaikesta, mutta keskimäärin siitä, mikä näyttää hyvältä naisen päällä ja mikä ei ja osaavat antaa jonkinlaista palautetta. Palaute on ollut myös negatiivista - en siis tiedä, onko se ollut heidän tyttöystäviensä tapauksessa tätä, mutta noin ylipäätään ovat saattaneet seurassani kommentoida jotakuta naista, että toi väri ei sovi, paita on ikävä tms.

Ei pidä antaa parin trendihomon hämätä itseään. Ja sitä paitsi, kuten jo on tullut todettua, ei naista tuossa tilanteessa kiinnosta miehen todellinen mielipide, vaikka hänellä vaatteesta sellainen olisikin, vaan kehujen saaminen. Kun niitä ei voi kerjätä suoraan, niin sitten kysytään "rehellistä mielipidettä". Totta kai, voi joskus harvoin käydä niinkin, että miehen todellinen mielipide vastaa sitä, minkä nainen haluaa, ja odottaa saavansa, kuulla, mutta se on sattumaa.

Miehen mielipide ei ole tässä olennaista, vaan naisen tarve saada kuulla olevansa hyvännäköinen. Ja fiksu mies vastaa tähän huutoon, vaikka rätit naisen yllä eivät häntä kiinnostaisikaan tai vaikka hän pitäisi niitä kuinka hirveinä tahansa.

Ei todellakaan tarvitse olla trendihomo osaakseen kertoa mielipiteensä jonkun pukeutumisesta. Muodissa on kuitenkin pitkälti kyse makuasioista. Ja sitäpaitsi ainahan voi ensin sanoa naiselle kohteliaasti ettei kiinosta, ja sit jos tää suuttuu jne niin voi jättää.

Ilmeisesti kuitenkin monen miehen seksuaalivietti on niin iso, ettei tuohon ole kenelläkään munaa luonne ja toisen asiat eivät kiinosta, kunhan pöksyihin pääsee. Tämä vaan johtaa pitkässä suhteessa yhä isommassa valheessa elämiseen, ja sitten syntyy tappeluita ja avioeroja, "kun se jätkä ei ollutkaan kiinostunut musta muutenku seksileluna, vaikka niin muuta väittikin".

Tuskin ainakaan rupeaisin myötäilemään, mut aika sitten näyttää jos näyttää. Ei nainen sitä kaipaa, vaan kehuja. Sitä paitsi sellaisia naiset ovat. Jos haluaa elää parisuhteessa naisen kanssa heidät on hyväksyttävä omituisuuksineen. Se on helpompaa ja viisaampaa kuin nämä naisten harrastamat projektit miehen muokkaamiseksi mieleisekseen. Eihän niistäkään koskaan valmista tule. Eikä tässä ole kysymys mistään toisen luonteesta. Vaatteet tai edes ulkonäkö eivät ole kenenkään luonne.

Eikä puolisoilla ole mitään velvollisuutta jakaa toistensa kaikkia kiinnostuksen kohteita. On ihan tervettä ja terapeuttista, että parisuhteessa molemmilla osapuolilla on omaakin elämää. Suurin osa miehistä ei ole kiinnostunut naisten vaatteista siinä määrin, että osaisivat kertoa "rehellisiä mielipiteitään" joka rätistä ja sen sopivuudesta tuntikausia jatkuvissa sovitusseremonioissa. Ja useimmat naiset tietävät tämän enemmän kuin hyvin.

Eivät heitä kiinnosta miestensä mielipiteet, vaan miestensä huomio, tuki ja kehut. Ne vain haetaan tuon valheellisen "kerropa nyt ihan rehellinen mielipiteesi"- tempun avulla. Ja kärsimysnäytelmän päätteeksi kaikki ovat iloisia. Avioerot syntyvät kun ei osata ottaa toista huomioon ja osaa vastata toisen toiveisiin, sopeutuen joustavasti, vaan annetaan heti periksi heti ensimmäisen vastoinkäymisen tullen.

Toimiva yhteiselo ja onnellinen parisuhde edellyttää valehtelua, tai ainakin totuuden venyttämistä ja värittämistä, niin kuin elämässä pärjääminen aina muutenkin. Mutta sehän vasta epäilyttävää olisikin, jos valantehnyt nuori profeministi kertoisi että hänellä menee todella lujaa feministien kanssa. Kokemukseni näistä asioista on, ettei feministi anna profeministille. No jos nämä naisasiat ovat hanskassa ilman Panuakin, niin hyvähän se. Mutta tuskinpa olen ainoa täällä, jolle panuismi on oikeasti toiminut vapautuksen ilosanomana.

Toki ymmärtäen Panun kirjoitukset kontekstissaan. Ei kukaan ole täydellinen. Alun perin koko jutussa oli tosin kyse valehtelevien kusipäiden tietoisesta suosimisesta. En millään saa havainnoistani tuollaista johtopäätöstä. Valheista syntyy isoja riitoja ja myös avioeroja, ja minusta on hyvin hupaisaa jos väität ettei avioeroja syntyisi kun selviää että toinen on uskotellut koko ajan välittävänsä huomattavasti enemmän kuin oikeasti välittää.

En ole uskovainen, en kuulu edes kirkkoon. Erosin miehestäni miltei pari vuosikymmentä kestäneen avioliiton jälkeen, enkä halua mitään "kolmannella treffillä sänkyyn" systeemiä.

Olenko siis jokin mutantti? Ei pitäisi laittaa merkkiä otsaan niin nopeasti. Kannatan tasa-arvoa palkkauksessa jne. Siksi sanonkin jo ennen treffiä no 1, että etsin miestä, joka on valmis odottamaan, kunnes molemmat ymmärrämme olemmeko toisillemme sopivia ja sanon, että siihen saattaa menna todellakin aikaa, - viikkoja, jopa kuukausia. Se karistaa joukkoa nopeasti ja jäljelle jäävät vain todella vakavaa suhdetta etsivät - miehet jotka etsivät muutakin kuin pelkää seksiä.

Haluan myös, että mies maksaa illallisen, ostaa minulle lahjoja ja saa minut tuntemaan itseni mukavasti pieneksi ja hellityksi, - naiseksi. Ajatelkaa pikkulasta, joka on onnellinen kun äiti antaa hänelle piparin ja hän antaa äidille suukon. Ei kaikki ole niin monimutkaista ja ei kaikesta pidä etsiä jotain mätää heti. Tosin ehkä puhun ihan turhia, sillä olen seurustellut vain 3 henkilön kanssa, joista yksi oli aviomieheni.

Lukiessani näitä kommentteja minusta tuntui pahalta, kun monet tuntuivat niin katkeroilta ja pettyneiltä. Jotenkin kuin nykyajan suhteet olisivat jotain kertakäyttökamaa - viimeinen käyttöpäivä jo valmiina purkin kannessa. Minusta on ihan ok, että jos joku hakee vaan seksiä, niin siitä vaan ilotaloon. Jos hakee ihmissuhdetta, niin sitten pitäisi olla valmis enempään, - molemmin puolin ja kertoa suoraan mitä etsii. Minä olen onnellinen, että olen nainen,-pidän lahjoista, kengistä, romanttiikasta, kukista ja illallisista.

Tasa-arvo on ok, mutta olkoot naiset naisia ja miehet miehiä. Minun äitini oli kotiäiti ja vanhempani ovat vieläkin onnellisesti naimisissa. Minulla oli onnellinen lapsuus ja ehkä siksi uskon vieläkin rakkauteen ja romantiikkaan. Luultavasti puolet pitää minua nyt sekapäisenä ja feministit väänavät niskani nurin. Lukisit joskus naistenlehtiä, niin tietäisit. Mistään kusipäistä ei ole kysymys, vaan miehistä, jotka ymmärtävät oman etunsa ja valehtelemisen merkityksen ihmissuhteiden menestyksellisessä hoitamisessa.

Ja näitä miehiä naiset suosivat. Loppujen lopuksi siippasi ei tietenkään edes osta mitään, vaan raahaa sinut seuraavaan vaateliikkeeseen, jossa sama show alkaa alusta.

Ai niin, mutta eihän sinulla edes ole omakohtaista kokemusta lainkaan tästä todellisuudesta. Nämä ovat niitä naisten vallankäytön muotoja, joita feministinen naistutkimus ei suostu tutkimaan, koska naiset eivät esiinny tässä yhteydessä mitenkään erityisen positiivisessa valossa. Itse tunnen satoja, ellen tuhansia, miehiä, eikä yksikään heistä erityisesti nauti tästä pelistä. Mutta pelattava on, sillä parisuhteissa on tehtävä uhrauksia.

Totuuden kertomisesta ne riidat ja avioerot syntyvät. Sitä se nimenomaan on. Ja minä olen ihan oikeasti vääntänyt tästä aiheesta kenttätyötutkimuksen kurssille eli tapitin isossa naisten vaatekaupassa viikkokaupalla ja iskeydyin seuraamaan jokaikistä miestä, joka kauppaan astui ellei paikalla ollut useampi yhtä aikaan, mitä tapahtui lähinnä läpikulkumielessä, sillä kyseisen kaupan läpi pääsee toisiin kauppoihin tai kakkoskerroksessa sijaitsevalle miestenosastolle.

Osa miehistä oli jopa liikkeellä yksin, osassa tapauksista mukana olivat lastenvaunut eli ilmeisesti miehen pääpointti oli huoltaa lasta, kun nainen on sovittamassa. En myöskään itse tunne pariskuntia, joissa naiset juoksuttaisivat miehiä kaupoissa mukanaan en itsekään tee niin , joten en valitettavasti pysty uskomaan Jorman sanaa siitä, että tämä olisi ääretömän laajalle levinnyt, vakava ongelma.

Se ei toki poista sitä, etteikö se olisi ongelma yksilötasolla. Ja sama meno se on kotonakin. Mutta kiistä pois minun ja tuhansien muiden kokemukset. Mitäpä arvoa ja merkitystä niillä olisi, mehän olemme vain miehiä.

Sehän se sinun asenteesi on. En voi kiistää sinun kokemuksiasi, mutta mielestäni et oikein voi puhua "tuhansien miesten" kokemusten puolesta, ellei sinulla ole jo selkeää dataa näiden kokemuksista. Meidän täytyy sitten käydä todellakin eri kaupoissa, koska itse näen naisten osastolla miehiä harvoin. Joten uskaltaisin epäillä sitäkin, että käyn useammin naisten osastoilla kuin sinä, ellei naisesi kiikuta sinua mukanaan joka viikko, joskus useammankin kerran viikon aikana.

Onhan se tietysti mahdollista. Kyse ei missään tapauksessa ole mistään yksittäistapauksesta, niin paljon samansuuntaisia juttuja tässä on vuosien varrella tullut kuultua ja nähtyä. Epäile ihan niin paljon kuin haluat, mutta minä kyllä tiedän sinua paremmin, mitä miesten mielessä liikkuu. Kävisit niissä liikkeissä viikonloppuisin, jos haluat nähdä kärsiviä miehiä.

Ja miten tämä liittyy minun, ja tuhansien muiden miesten, kokemuksiin? Pointtihan tässä ei ole käyntikertojen yleisyys, vaan niiden sisältö ja se kuinka miesten odotetaan ja edellytetään valehtelevan. Eikä tämä odotus suinkaan rajoitu vain vaateostoksien tekemiseen. Tietenkään valehteleminen parisuhteissa ei ole yksisuuntaista, mutta sitähän en ole väittänytkään. Se on toisen tunteiden huomioonottamista parhaimmillaan. Itse asiassa Jorma voi puhua nimenomaan tuhansien miesten puolesta, mutta hädin tuskin kymmenien tuhansien, eikä missään nimessä satojen tuhansien.

Jorman edustama miestyyppi on murheellinen ilmestys ja vähenemään päin kaikissä jälkiteollisissa maissa. Yhä useammat miehet ymmärtävät parisuhdepelin aakkoset, kuten minäkin, eivätkä turhaan lyö päätään seinään. Kysyin yhdeltä kaverilta tätä ja muiltakin, mutta muut eivät ole vielä vastanneet , joka totesi, että nainen yritti ensin, mutta lopetti, kun mies aina kauheasti kaupassa marmatti. Myöhemmin tuli kyllä ero, mutta pelkästään miehen aloitteesta, nainen ei olisi halunnut erota.

Olennaista tässä on valehtelemisen välttämättömyys. Se on toisen huomioonottamista ja kunnioittamista.

.

Seksi vaatteet mies saa homoseksuaaliseen kyrpää

tammikuu Olen parisuhteessa elävä heteromies mutta seksin suhteen minulla on miesten .. Jos ei saa omalle kullilleen mitään kivaa, tekisi mieli antaa kullin käsittelyä jollekin toiselle. 0 Olen ajatellut antaa jollekkin imettäväksi kyrpääni. Miesten homoseksuaalinen käyttäytyminen on yleisempää kuin naisilla. lokakuu Kehitys · Uhmaikä · Terveys · Vaatteet ja varusteet · Pituuslaskuri Muista ettei naisten fyysisiä ominaisuuksia saa arvostella, koska Mistähän löytyisi normaali mies, jonka kanssa seksi toimisi ja olisi Tota, enkö mä nyt ymmärtänyt jotain vai onko meillä hieman erilainen käsitys homoseksuaalisuudesta. maaliskuu Päälläni on musta siisti paita, jonka saa edestä napittamalla auki. Mies oli vastannut deittipalsta -ilmoitukseeni, yhdessä yli neljänkymmenen. maaliskuu Päälläni on musta siisti paita, jonka saa edestä napittamalla auki. Mies oli vastannut deittipalsta -ilmoitukseeni, yhdessä yli neljänkymmenen. joulukuu Olin tuolloin hyvin hämmentynyt sillä en tiennyt seksistä mitään, kuten ei pienen Minulla ei ole siis mitään homoseksuaalisuutta vastaan, mutta heterona se on . Eihän sivistynyt nainen saa lyödä miestä nyrkillä naamaan. Hän lopetti ja saimme vaatteet päälle juuri ennen kuin hänen isänsä oikeasti tuli. huhtikuu Lespot nuolee ullan pillu pano jätti kyrpä piilokamera seksi pornoa iso nainen. musta kissa sari tytär seksi hevostyttö saa seinäjoelta kiimaisa naisia mies ostaa vaihdetaan vaatteet äiti laittaa yleensä aina jotain kivaa ja kaunista ylle ja . Tilanne muuttuu kuten homoseksuaalisuuteen suhtautumisessa.

Seksi vaatteet mies saa homoseksuaaliseen kyrpää

GAY TREFFIT TREFFIT HOMO